Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Belohorcovej krachol biznis: Toto jej teda nevyšlo!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (6)
Zuzana Belohorcová (Zdroj: instagram.com/zuzanabelohorcova)

MIAMI - Nedarilo sa jej! Zuzana Belohorcová (41) sa pred pár rokmi odsťahovala s manželom do Ameriky. Keďže s angličtinou na tom nebola práve najlepšie, profesiou moderátorky sa za veľkou mlákou živiť ani nesnažila. Namiesto toho sa z nej stala realitná maklérka. Ako však najnovšie priznala, tento biznis jej nevyšiel. A tak je z nej žena v domácnosti.

Zuzana Belohorcová sa už moderovaniu dávno nevenuje. Môže za to fakt, že už takmer 8 rokov žije v Amerike. „Život prináša nové výzvy a pre mňa je tu možnosť uchytiť sa v úplne inej oblasti,” povedala nám k svojmu vytrateniu sa zo šoubiznisových vôd v roku 2013.


Belohorcová mení povolanie: Z učiteľky sexu... To neuhádnete!


V tom čase si robila kurz, aby sa mohla stať realitnou maklérkou. Tú mala robiť dokonca vo vlastnej agentúre. Ako nám vtedy povedala, jej manžel Vlastimil Hájek kúpil istý nebytový priestor, kde mali otvoriť kanceláriu a mať vlastný biznis na predaj nehnuteľností. 

Tento sen však dvojici veľmi nevyšiel. Vysvitlo to v rozhovore pre iDnes.cz, kde sa Zuzany pýtali na jej kariéru v zámorí. „Nakoniec som si urobila školu na reality, ale veľmi mi to nešlo. Potom sme usúdili, že sa dáme inou cestou. Po čase som sa rozhodla nakoniec zostať doma,” prezradila blondínka, z ktorej je tak žienka domáca. 

„Naplno sa venujem rodine a deťom. Starám sa o domácnosť, aby bolo vždy upratané, navarené, nakúpené...” uviedla nedávno v našom rozhovore. „Mnohé ženy mi iste dajú za pravdu, že starať sa o deti nie je žiadna dovolenka. Naviac ten čas tak rýchlo letí, že odvediem deti do školy a do škôlky a už je zas večer,” povedala Belohorcová. 

Veľký rozhovor so Zuzanou Belohorcovou nájdete TU»

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu