Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Heringhová ako mladá žaba: Fúha, to je zmena!

Andrea Heringhová Zobraziť galériu (5)
Andrea Heringhová (Zdroj: Instagram A.H.)

BRATISLAVA - To je naozaj ona?! Andrea Heringhová (36) sa zviditeľnila najmä ako partnerka multiotecka Borisa Kollára (51), ktorému porodila dve deti. Len málokto však vie, že plavovláska mútila vody šoubiznisu ešte pred dlhými 16-timi rokmi ako finalistka súťaže krásy Miss Universe. Známa sexica sa odvtedy poriadne zmenila!

Bolo to v roku 2001 a v súťaži sa objavila ešte pod dievčenským menom Kanásová. Reč je o bývalej modelke a expartnerke Borisa Kollára – Andrei Heringhovej, ktorá sa v tom období dostala do povedomia práve ako jedna z finalistiek Miss Universe.

Na prestížnu súťaž krásy si zaspomínala aj samotná Heringhová, ktorá na svojom instagramovom účte zverejnila fotografiu starú neuveriteľných 16 rokov. Na retro zábere pózuje Andrea spoločne aj s dvoma ďalšími odhodlanými brunetkami, ktoré spoločne s ňou súperili o ten najvzácnejší titul krásy. Pozoruhodnejšie je však to, že známa brunetka sa odvtedy poriadne zmenila.

V súčasnosti napríklad púta pozornosť prifúknutými perami či dlhou, hustou hrivou s blonďavým prelivom. K dokonalosti si dopomohla aj plastickou operáciou pŕs a šikovné ruky chirurgov sa podpísali i pod úpravu jej nosa. Z kedysi prirodzenej tmavovlásky je dnes skrátka úplne iná žena...

Andrea Heringhová má v súčasnosti väčšie pery, napumpovaný dekolt, upravený nos a zmenila aj farbu a hustotu svojich vlasov.
Zobraziť galériu (5)
Andrea Heringhová má v súčasnosti väčšie pery, napumpovaný dekolt, upravený nos a zmenila aj farbu a hustotu svojich vlasov.  (Zdroj: Instagram A.H.)

Viac o téme: Andrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu