Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Heringhová opäť s Kollárom: Takto si spolu užívajú!

Andrea Heringhová a Boris Kollár Zobraziť galériu (8)
Andrea Heringhová a Boris Kollár

MALORKA – Znova spolu?! Andrea Heringhová (36) bola dlhé roky stálicou multiotecka Borisa Kollára (51). Po niekoľkých boháčových avantúrach a ďalších deťoch však brunetka už ako jeho oficiálna partnerka nevystupuje. Dokonca sa zbavovala aj vecí od neho a nechcela byť s ním nijako spájaná. Aktuálne sa však trojnásobná mamička objavuje opäť po boku boháča. A pozrite, ako si spolu užívajú!

Počas minulého leta vyplávala na povrch informácia, ktorá mnohých určite zaskočila - Boris Kollár očakával ďalšieho potomka, tentoraz so speváčkou Barborou Balúchovou. Multiotecko pár dni potom, ako správa obletela Slovensko, zbalil kufre a odišiel na Miami, kde oddychoval spolu s deťmi. Na prekvapenie mnohých za ním do USA odletela aj Andrea Heringhová. Potom sa však začala zbavovať niektorých vecí, ktoré zjavne kúpil podnikateľ a dokonca nastala internetová prestrelka medzi ňou a Balúchovou.

Dnes je však všetko inak. Heringhová je opäť s Kollárom na dovolenke. Užívajú si spolu s deťmi a kamarátmi na malorskej pláži, o čom obaja informovali svojich kamarátov na sociálnej sieti. Či si vychutnávajú slnečné dni iba ako rodičia a kamaráti, alebo je opäť medzi nimi niečo viac, vedia zrejme iba oni dvaja. Na záberoch však vidieť, že dvojica spolu opäť vychádza viac ako dobre. Veď pozrite sami! Viac fotografií z ich dovolenky nájdete v našej GALÉRII»

 

Malorska particka sem prides a stretnes celu BA

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Kollar (@kollarboris),

 

Viac o téme: Boris KollárAndrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu