Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kollár na plese i dovolenke so svojou ex: Vy ste opäť spolu?!

Boris Kollár Zobraziť galériu (9)
Boris Kollár

BRATISLAVA – Podnikateľ Boris Kollár (50), ktorý sa v slovenskom šoubiznise zviditeľnil predovšetkým svojimi milostnými avantúrami a plodením jedného potomka za druhým, bol nedávno na plese v Rakúsku. Spoločnosť mu na prekvapenie mnohých robila jedna z jeho bývalých partneriek. Pred nedávnom sa s ňou však politik objavil aj počas prázdnin na Donovaloch. Že by tvorili opäť pár?

Reč je o Andrei Heringhovej, ktorá bola dlhé roky stálicou známeho multiotecka Borisa Kollára. Po niekoľkých boháčových avantúrach a ďalších deťoch však brunetka už ako jeho oficiálna partnerka vystupovať nechcela. Dokonca sa zbavovala aj vecí od neho a nechcela byť s ním nijako spájaná. 

Za pár rokov toho totiž podnikateľ a politik vystriedal viac ako dosť, no zrejme iba niektoré jeho aférky sa dostali na svetlo sveta. Naposledy v roku 2016 bolo horúcou témou tehotenstvo Barbory Balúchovej, ktorá boháčovi pred rokom porodila syna. Odvtedy sa boháč v spoločnosti ukazovali prevažne s dcérami.

No ako sa zdá, opäť si našiel cestu aj k svojej expartnerke Andrei Heringhovej, s ktorou sa počas uplynulého víkendu objavil na plese u našich rakúskych susedov. „Včera sa plesalo na dôstojníckom bále vo Viedni v Hofburgu,“ znel komentár pod fotkou, ktorú zverejnila na sociálnej sieti strana Borisa Kollára Sme rodina. Na zábere sedí vedľa Borisa Andrea, ktorá sa tiež pochválila na Instagrame fotkou samej seba s tým, že ide plesať. A vyzerala naozaj krásne.

To však v uplynulom čase nebolo prvýkrát, čo sa takto opäť spolu ukázali bok po boku. Počas zimných prázdnin sa spolu objavil aj na Donovaloch, kde Kollár vlastní lyžiarske stredisko, ktoré je jeho srdcovou záležitosťou. Spoločne sa aj odfotili, hoci nestáli vedľa seba. Spolu s nimi boli na zábere aj ich kamaráti. Jedným z nich bol aj Miro Šimonič, ktorý Andreu občas sprevádzal na akciách, keď s Borisom nevychádzala práve najlepšie. Na Donovaloch bola Andrea aj so svojimi 3 deťmi – z toho dve má s politikom. To však nemení nič na tom, že s Borisom trávili voľné chvíle a dokonca ich zverejnila na sociálnej sieti.

Pozorní ich fanúšikovia si všimli, že aj v októbri minulého roka sa rodinka spoločne objavila na svadbe ich známych. Rovnako tak aj v lete strávili spolu s deťmi a ich priateľmi dovolenku v zahraničí. Kollár má zjavne k Andrei stále oveľa bližšie ako ku ktorejkoľvek inej matke svojich detí.  Zaujímalo nás preto, či opäť náhodou netvoria pár aj oficiálne.

„Áno je to pravda, boli sme na spoločnom plese vo Viedni. Nehľadajte za tým žiadnu senzáciu, bežne sa spolu stretávame a trávime spoločne voľný čas, chodievame na  spoločné dovolenky, lyžovačky, nákupy a aj do spoločnosti. A keďže som tentokrát nebola odcestovaná, Boris ma požiadal, aby som mu robila na plese spoločnosť a podotknem, že zábava bola výborná,“ odvetila nám Herighová. Takýto Borisov záujem jej nejedna „sokyňa“ môže zrejme iba závidieť. Fotografie si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Boris KollárAndrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu