Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Páni, toto že je trojnásobná mama?! Heringhová ukázala sexi postavičku v odvážnych plavkách

Andrea Heringhová Zobraziť galériu (6)
Andrea Heringhová

BRATISLAVA – Hviezda pláže! V týchto dňoch si užíva slnko, more a piesok bývalá partnerka politika Borisa Kollára Andrea Heringhová (37). Brunetka je mamičkou troch detí, a predsa vyzerá neuveriteľne sexi. Dôkazom je aj jej aktuálna fotka v odvážnych bikinách, ktorú zverejnila na sociálnej sieti. Fíha, to sú ale sexi krivky! Veď pozrite sami... .

Wau, to je ale šťabajzna! To si bezpochyby pomyslia mnohí páni, keď zbadajú fotografiu bývalej playmate Andrey Heringhovej. Brunetka je síce už trojnásobnou mamou – z toho dve deti má s podnikateľom Borisom Kollárom – no napriek tomu vyzerá skvele. Pri pohľade na jej dokonalé krivky nejeden muž bude slintať a ženy iba ticho závidieť.

Andrea totiž v týchto chladných dňoch zverejnila poriadne horúci záber. Na Instagram pridala fotografiu, na ktorej je v čierno-bielych sexi bikinách. Pri pohľade na krásku sa jej zrejme nikto  do očí dívať nebude. Plný dekolt, ploché bruško a štíhle nohy zaujmú snáď každého. Takýmito krivkami bezpochyby ohúri nejedného muža. Čo poviete?

 

 

Viac o téme: Andrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu