Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Verejné priznanie Studenkovej: Otvorene prehovorila o silikónoch!

Zdena Studenková Zobraziť galériu (5)
Zdena Studenková

BRATISLAVA - Prekvapila! Herečka Zdena Studenková (62) už desaťročia ohuruje mladistvou vizážou. Pri pohľade na blondínku by jej skutočný vek zrejme tipoval len málokto. Mnohým preto roky vírilo hlavou, či umelkyňa podstúpila aj nejaké chirurgické zákroky. Hoci sa dlho k tejto otázke nevyjadrovala, pred rokmi prelomila mlčanie a čo-to priznala. Najnovšie pred jojkárskou kamerou prehovorila aj o tom, či má silikóny.

Herečka Zdena Studenková patrí k ženám, ktoré vyzerajú oveľa mladšie, ako v skutočnosti sú. Dlhé roky sa iba šepkalo o tom, že jej k dokonalému výzoru pomohli rôzne zákroky a prodecedúry. Neskôr sa k nejakým zásahom aj sama priznala. Na klinike krásy si nechala omladiť tvár, či napichať botox do podpazušia a dokonca priznala, že si zrejme nechá skorigovať nejakú tú vrásku. Pri pohľade na Zdenu a jej skvelú postavu mnohých napadne aj to, či si herečka nechala urobiť aj silikóny.

S touto otázkou na ňu vybehol jojkárskom Nikto nie je dokonalý aj moderátor Milan Junior Zimnýkoval, ktorý sa to blondínky narovinu spýtal: „Je pravda, že máš silikóny?“ Zdena ihneď vybuchla smiechom a spýtala sa, či chcú moderátori počuť k tejto téme istú historku.

Zdena Studenková moderátorom vyrozprávala príhodu so silikónmi.
Zobraziť galériu (5)
Zdena Studenková moderátorom vyrozprávala príhodu so silikónmi.

„Potrebovala som raz ísť na magnetickú rezonanciu, kam ma pán doktor doviedol, otvoril chlapec, čo robí MR-ko, a predtým mi dali do ruky formulár, ktorý bolo treba vypísať, lebo bez toho by mi neurobili vyšetrenie. Ale ja som si v ten deň zabudla okuliare. Tak som mu to vypísala, dala som mu to, prišli sme do vnútra a on mi hovorí: „Nemusíte si dávať ani tričko dole, môžete si tam ľahnúť, len implantáty... A ja že: „Ja mám všetky zuby svoje.“ A on mi hovorí: „Ja sa nepýtam na zuby.“ A ja, že: „Na čo sa pýtate?,“ následne si herečka chytila svoje prsia a vykríkla: „Toto?! Čo ste sa zbláznili? Kde? Toto nie je implantát, toto je moje.“ A on mi hovorí: „Prepáčte, že sa tak pýtam, ale vy ste mi v tom formulári zaškrtli, že ste tehotná a kojíte,“ vyrozprávala so smiechom pred divákmi historku o silikónoch Studenková, ktorá tak priznala, že má prsia svoje a prírodné.

Viac o téme: Zdena Studenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu