Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zdena Studenková ako ste ju ešte nevideli: Odviazané tančeky a... Braňo len pozeral!

Zdena Studenková Zobraziť galériu (7)
Zdena Studenková (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - No teda, tá to vie ale poriadne roztočiť! Hoci Zdenu Studenkovú (63) na spoločenských akciách priveľmi nevidieť, pred pár dňami sa večer medzi smotánkou predsa len ukázala. Stala sa totiž krstnou mamou nového albumu Sama Tomečka (31), ktorý CD uviedol do sveta v jednom z bratislavských hotelov. Pozrite, ako sa odviazala!

Herečka bola celý večer vo veľmi dobrej nálade a počas krstenia albumu Ikony priznala, že Samova novinka ju veľmi chytila za srdce. „Keby som počúvala zlú hudbu, tak Branko sa vysťahuje. Musím sa priznať, že som mu povedala, že ideme na krst a povedala som mu, že ak bude mať voľný večer, bola by som rada, ak by išiel so mnou. A Branko si to CD dnes ráno 2-krát otočil,“ povedala na úvod blondínka, ktorá má k spevákovi zjavne veľmi blízko.

Tomeček Studenková
„Je jeden z tých, ktorí využili tú možnosť, ktorú ponúkali rôzne spevácke súťaže. Naplno to využil. Ide z neho veľmi dobrá pozitívna energia a príjemná atmosféra ide aj z tohto cd Ikony. Samko, pokračuj v tom, čo robíš, je to tá správna cesta,“ nešetrila chválami na Samovu adresu pár minút predtým, ako album oficiálne pokrstila.

Zdena Studenková sa stala krstnou mamou albumu Ikony.
Zobraziť galériu (7)
Zdena Studenková sa stala krstnou mamou albumu Ikony.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Počas toho, ako začal Tomeček so svojou kapelou hrať, na pódiu zostala stáť i Studenková s Matejom Tóthom a Martinom Nikodýmom, ktorý bol moderátorom večera. Pieseň Nech sa darí všetkých menovaných rozhýbala, no hudbu si zjavne užívala najmä Zdena, ktorá sa veselo vrtela, tlieskala a špúlila pery. A Braňo? Ten len sedel na stoličke a sledoval svoju rozohnenú polovičku. Pozrite si VIDEO vyššie.  

Viac o téme: Zdena StudenkováBraňo KostkaMartin NikodýmSamo Tomeček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu