Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Drzá Studenková: Toto by od nej nik nečakal!

Zdena Studenková Zobraziť galériu (5)
Zdena Studenková (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Prekvapila! Herečka Zdena Studenková (62) na verejnosti vždy pôsobí ako dáma, no občas sa aj ona pozabudne a „uletí“. To sa stalo aj nedávno v istom bratislavskom kine, kde ju markizácka Smotánka prichytila pri čine, ktorý by ste od nej nečakali.

Bol to fórik alebo poriadna drzosť?! Herečka Zdena Studenková je známa tým,  že pôsobí na verejnosti ako dáma, z ktorej má každý rešpekt. No tiež je o nej známe, že si servítku pred ústa nekladie. Na rovinu povie, čo si myslí a nad tým, ako na to zareaguje okolie, sa ani nepozastavuje. Ako sa zdá, najnovšie si nerobí ťažkú hlavu ani zo svojich uletených a neočakávaných činov.

Počas uplynulého víkendu totiž markizácka Smotánka odvysielala reportáž, ako pristihli našu umelkyňu a vyznávačku domácej kuchyne Studenkovú v kine – po ceste na svoje miesto si bezprostredne a bez akejkoľvek hanby zobrala kukuričné lupienky od zaskočeného diváka. Ten herečku nestihol ponúknuť, ani keby sám chcel...  Zdena ho jednoducho nadrzovku predbehla. Toto by zrejme od nej čakal iba málokto.

To, čo si v tom momente pomyslel divák, nevedno, no jeho prekvapený výraz tváre hovorí za všetko. Nič iné ako následný úsmev mu však neostávalo. Niektorí môžu toto Zdenine  správanie brať za poriadne drzé, iní sa na tom zrejme iba pousmejú, že to bol od nej nečakaný fórik. Čo si o tom myslíte vy, môžete vyjadriť v ankete i v diskusii pod článkom.

Zdena Studenková takto zobrala divákovi kukuričné lupienky.
Zobraziť galériu (5)
Zdena Studenková takto zobrala divákovi kukuričné lupienky.

Viac o téme: Zdena Studenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu