Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dourážaná na plnej čiare: Za toto sa Šebovej vysmial Kubovčík, režisér aj Studenková!

Zuzana Šebová Zobraziť galériu (4)
Zuzana Šebová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fúha, tak takto si Zuzana Šebová (35) zmenu imidžu asi nepredstavovala. Obľúbená herečka sa totiž nedávno zbavila dlhej blond hrivy, ktorú nahradila kratším zostrihom s ofinkou. Kým fanúšikovia na zmenu výzoru zareagovali pozitívne, o jej blízkom okolí sa to povedať nedá.

Zuzka sa totiž s novým účesom objavila v jojkárskom Inkognite, kde sa vďaka svojej ofinke stala terčom viacerých posmeškov. So žartíkmi na Šebovej účet začal sám režisér, keď herečku poprosil, aby si ofinku zapravila do škrabošky.

Zuzku Šebovú počas Inkognita potrápila nová ofina.
Zobraziť galériu (4)
Zuzku Šebovú počas Inkognita potrápila nová ofina.  (Zdroj: TV JOJ)

„Ešte že si ju vypichol, no lebo vyzerám ako,“ začala Zuzana. Kým si však stihla rozmyslieť adekvátne prirovnanie, režisér prebral štafetu. „Pudlíček. Ale nechcem ti zle, naozaj,“ vystrelil si z blodínky. Tá však vzala našťastie celú situáciu s humorom a priznala, že výhrady voči novej frizúre mal aj jej priateľ, Michal Kubovčík. Ten jej výzor taktiež prirovnal práve k psiemu plemenu. „Môj Miško mi povedal, že vyzerám ako kólia,“ prezradila Šebová spôsob, akým ju doma uvítal partner. 

Zlatý klinec žartíkom nasadila napokon Zdena Studenková, ktorá celú situáciu vyriešila po svojom. „Daj si odstrihnúť tú ofinku,“ poradila narovinu kolegyni. 

Dourážaná na plnej čiare:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Zdena StudenkováZuzana ŠebováInkognitoMichal Kubovčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu