Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexi krivky markizáckej herečky: Páni, pozor, jej polonahé telo vás poriadne rozpáli!

Mária Havranová Zobraziť galériu (5)
Mária Havranová (Zdroj: Instagram M.H.)

BRATISLAVA - Fúha, tá je ale sexi! Slovenská herečka Mária Havranová (22) je mnohými považovaná za stelesnenie prirodzenej krásy. Môže sa totiž pýšiť nielen peknou tváričkou, ale aj dokonalou postavou, o ktorú sa ukážkovo stará. Svoje tip-top krivky si zmyselná ryšavka navyše nenecháva len pre seba. Práve naopak, rada sa s nimi pochváli aj fanúšikom na sociálnej sieti. Naposledy ich napríklad potešila záberom svojho polonahého tela, pri ktorom bezpochyby napružila predstavivosť nejedného chlapa!

Plné pery, prenikavý pohľad, ryšavé vlasy a ešte aj poriadne zvodné telo! Toto sú atribúty, ktoré dokonale charakterizujú mladú herečku Máriu Havranovú. Poznať ju môžete z niekoľkých slovenských seriálov, pričom najviac ju preslávila hlavná úloha v markizáckej Kukučke.

Veľké zastúpenie fanúšikov si však našla aj na sociálnych sieťach, kde je s nimi v permanentnom kontakte. Naposledy ich napríklad potešila pohľadom na svoje polonahé telo. Ohnivá kráska sa totiž cvakla len v úsporných gaťkách a tričku, ktoré mala vyhrnuté dostatočne vysoko na to, aby poodhalila svoje sexi krivky.

Najväčšiu pozornosť si však bezpochyby vyslúžilo jej vyrysované brucho, ktorým by pokojne mohla konkurovať aj vrcholovým športovkyniam. Jej ukážková forma však nie je zadarmo. O Mary je známe, že berie pohyb ako prirodzenú súčasť života, veľa športuje a v jej jedálničku by ste nezdravú stravu hľadali len márne. Pri pohľade na éterickú Slovenku treba ale uznať, že tá drina a obrovské sebazaprenie rozhodne prinášajú výsledky!

Na rafinovanom zábere poodhalila Mária Havranová svoje sexi krivky.
Zobraziť galériu (5)
Na rafinovanom zábere poodhalila Mária Havranová svoje sexi krivky.  (Zdroj: Instagram M.H.)

Viac o téme: Mária Havranová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu