Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vieme prví! Mladá herečka Mary Havranová sa vydala: Svadba po pár mesiacoch randenia!

Herečka Mária Havranová sa vydala. Zobraziť galériu (6)
Herečka Mária Havranová sa vydala. (Zdroj: Foto: Instagram M.H.)

BRATISLAVA - Tak tomuto neuverí snáď nikto! Len pred mesiacom Mária Havranová (23) priznala nového frajera a dnes je z nej vydatá pani! S priateľom Adriánom si povedala áno túto sobotu v romantických priestoroch neďaleko Nového mesta nad Váhom.

Identita partnera našej talentovanej herečky praskla iba pred pár dňami. Do redakcie sa nám dostal tip, že ide o poriadne sexi fešáka, ktorý sa aktívne venuje cvičeniu, takzvanému „Movement culture“. Hoci nám vtedy túto informáciu nepotvrdila, napokon sa na sociálnych sieťach ukázalo, že predsa len tvoria pár.

Mary Havranová s frajerom lakeť
 Z nášho zdroja, ktorý nás ako prvý informoval i o tom, že krásna brunetka má novú lásku, sme sa však dozvedeli, že hoci so svojou aktuálnou polovičkou nerandila dlho, vedeli, že chcú svoj vzťah spečatiť aj oficiálne. „Oni sa už po mesiaci rozprávali o tom, že by sa vzali,“ dozvedeli sme sa od človeka z blízkeho okolia dvojice.

Informáciu o svadbe nám potvrdil i ďalší človek z okolia. „Že sa budú brať, sme sa dozvedeli tak dva dni dozadu,“ povedal nám s tým, že išlo o malú a tajnú svadbu, na ktorej sa zúčastnilo asi 30 hostí. Okrem toho, že na svojom Instagrame Havranová aktívne sleduje i miesto údajného sobáša, celú túto správu potvrdzuje aj fakt, že priateľka Adriánovho brata v sobotu zverejnila fotku z priestorov, kde sa mala veselica konať. „Svadbička,“ napísala pod záber, na ktorom pózuje s dvojčaťom Marynho partnera.

Napokon nám informáciu potvrdila aj samotná herečka. „Áno, je to pravda, Vydala som sa," povedala nám, keď sme sa jej spýtali, či je z nej naozaj vydatá pani. Hoci sme sa viac detailov nedozvedeli, zo zdroja sme sa zistili i to, ako počas veľkého dňa vyzerala. „Mala na sebe jednoduché biele šaty, detaily zdobené čipkou, nič preplácané. A vlasy si vypla hore, bola naozaj krásna,“ opísal náš zdroj výzor novopečenej pani manželky. Šťastnému páru gratulujeme a  prajeme veľa šťastia v spoločnom živote.  

Toto je zatiaľ jediný verejný záber z Marynej svadby. Na snímke je Adriánov brat so svojou partnerkou Lenkou.
Zobraziť galériu (6)
Toto je zatiaľ jediný verejný záber z Marynej svadby. Na snímke je Adriánov brat so svojou partnerkou Lenkou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Mary Havranová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu