Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizácka hviezdička ukázala telo: V sprche!

Mária Havranová Zobraziť galériu (6)
Mária Havranová (Zdroj: Facebook M.H.)

BRATISLAVA - Pretŕčala rajcovné krivky v sprche! Herečka Mária Havranová (22) rozhodne má čo ukázať. Dokázala to aj nedávno, keď svojím účinkovaním v reklamnom spote potešila mužských priaznivcov. Svoju vypracovanú postavičku totiž tentoraz ukázala iba v dvojdielnych sexi bikinách.

Slovenská herečka Mária Havranová je slovenským divákom dobre známa z obrazoviek televízie Markíza, kde stvárnila hlavnú úlohu v seriáli Kukučka. Domáca tvorba ale nenaplnila vysoké očakávania, a tak sa po prvej neúspešnej sérii ďalšia už neobjavila.

Ani po ukončení spomínaného projektu však mladá umelkyňa nezaháľala a pokračovala v štúdiu herectva. Najnovšie si dokonca zahrala aj v reklame pre istú kozmetickú značku. Sladkú tváričku a ukážkové telo prepožičala do reklamnej kampane na peelingový krém. Na svoje si však tentoraz prišli nielen dámy, ale aj muži.

Bývalá markizáčka sa tam totiž objavila len v dvojdielnych bikinách a predviedla krivky hodné obdivu. O kučeravé myšlienky mužov sa ale v prvom rade postarali dráždivé pózy  v sprche. Tam si dokonca ryšavka náruživo natierala telo propagovaným produktom, a preto niet pochýb, že fantázia mužov sa pri pohľade na ňu v momente rozbehla na plné obrátky.

Mária Havranová predviedla v reklamnom spote zvodné krivky, ktoré rozpálili nejedného chlapa.
Zobraziť galériu (6)
Mária Havranová predviedla v reklamnom spote zvodné krivky, ktoré rozpálili nejedného chlapa.  (Zdroj: YouTube)

Viac o téme: Mária Havranová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu