Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hriadeľovej EXEKÚCIA: Prišla o dom... Predaný za mastnú sumičku!

Lenka Čviriková Hriadeľová Zobraziť galériu (8)
Lenka Čviriková Hriadeľová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Začiatkom marca sme na Topkách informovali o nepríjemnostiach, ktorým musela čeliť jojkárka Lenka Čviriková Hriadeľová (43). Na dom, ktorý si kúpila pred 12 rokmi, totiž banka v lete uvalila exekúciu a nehnuteľnosť bola na predaj prostredníctvom dražby. Tá včera skončila a... Blondínka o dom prišla. Pozrite, za koľko sa predal!

Nie je azda nič horšie, ako keď sa človek dostane do spárov exekútorov. Svoje by o tom vedela hovoriť aj moderátorka jojkárskeho Športu Lenka Čviriková Hriadeľová. Tá totiž od leta minulého roka čelí nepríjemnostiam v súvislosti s domčekom, ktorý si kúpila pred 12 rokmi na hypotéku. 


Jojkárka Hriadeľová sa zmieta v problémoch: EXEKÚCIA a dom v dražbe!


Banka totiž naň uvalila exekúciu a celé to zašlo až tak ďaleko, že nehnuteľnosť skončila v ponuke aukčnej spoločnosti. Dražba prebiehala približne mesiac a vyvrcholila v stredu v popoludňajších hodinách. A dnes je už jasné, že blondínka o svoje hniezdočko definitívne prišla. 

Rodinný dom v Rači si totiž našiel svojho kupca. A predal sa dokonca za oveľa vyššiu sumu, ako bola vyvolávacia čiastka. Najnižšie podanie sa začínalo na 148 500 eurách a pri minimálnom prihodení vo výške 200 eur sa suma, za ktorú nový majiteľ vydražil jojkárkin dom, vyšplhala až na 162 100 eur. 

Dom Lenky Čvirikovej Hriadeľovej sa vydražil za 162 100 eur.
Zobraziť galériu (8)
Dom Lenky Čvirikovej Hriadeľovej sa vydražil za 162 100 eur.  (Zdroj: aukcnaspolocnost.sk)

 

Viac o téme: Lenka Čviriková Hriadeľová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu