Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jojkárka Hriadeľová sa zmieta v problémoch: EXEKÚCIA a dom v dražbe!

Lenka Čviriková Hriadeľová Zobraziť galériu (8)
Lenka Čviriková Hriadeľová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Náročné chvíle! Lenka Čviriková Hriadeľová (43) nepatrí k tým známym tváram, ktorých súkromie by sa nejako verejne pretriasalo. Je dlhoročnou tvárou televízie Joj a zdá sa, že aj v rodinnom živote sa jej celkom darí. Aktuálne však známa blondínka musí riešiť nepríjemné problémy, do ktorých by sa nechcel dostať ani jeden z nás. Na jej dom v Bratislave totiž banka uvalila exekúciu a je na predaj v dražbe!

Jojkárska stálica Lenka Čviriková Hriadeľová aktuálne neprežíva práve najšťastnejšie obdobie. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, zmieta sa v problémoch, ktorých sa desí azda každý, kto si kúpil svoje vysnívané hniezdočko na hypotéku. Do redakcie nám totiž prišiel tip, že blondínka známa z televíznych obrazoviek čelí exekúcii.

Banka ju uvalila na dom, ktorý si moderátorka kúpila pred 12 rokmi v bratislavskej Rači. Vymáhanie dlhu zo strany finančnej spoločnosti však zašlo ešte ďalej... Rodinný dom v okrajovej časti hlavného mesta je totiž v týchto chvíľach na predaj prostredníctvom opakovanej dražby. Aktuálne už snímky útulného príbytku nájdete aj na stránke aukčnej spoločnosti, pri ktorých je uvedená vyvolávacia cena 148 500 €.

Dražba je pritom tá úplne posledná možnosť, akým sa vykonáva exekúcia a trvá niekoľko dlhých mesiacov, kým banka na tento krok pristúpi. Zaujímalo nás preto, čo sa v živote známej Slovenky udialo, že to zašlo až takto ďaleko. Na naše telefonáty ani správy však doposiaľ neodpovedala. 

Dom Lenky Čvirikovej Hriadeľovej ponúka aukčná spoločnosť na svojich stránkach.
Zobraziť galériu (8)
Dom Lenky Čvirikovej Hriadeľovej ponúka aukčná spoločnosť na svojich stránkach.  (Zdroj: aukcnaspolocnost.sk)

Súpisné číslo domu v Rači, ktorý ponúka aukčná spoločnosť, sa zhoduje so súpisným číslom domu, ktorý vlastí Lenka Čviriková Hriadeľová.
Zobraziť galériu (8)
Súpisné číslo domu v Rači, ktorý ponúka aukčná spoločnosť, sa zhoduje so súpisným číslom domu, ktorý vlastí Lenka Čviriková Hriadeľová.  (Zdroj: katasterportal)

 

 

Viac o téme: Lenka Čviriková Hriadeľová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu