Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

EXEKÚCIA na dom jojkárky Hriadeľovej: FOTO z dražby!

Lenka Čviriková Hriadeľová Zobraziť galériu (9)
Lenka Čviriková Hriadeľová

BRATISLAVA - Lenka Čviriková Hriadeľová (43) prechádza posledný rok náročným životným obdobím. Na jej vysnívané hniezdočko, ktoré si kúpila pred 12 rokmi v bratislavskej Rači, totiž banka uvalila exekúciu. A v týchto chvíľach sa už dom predáva prostredníctvom opakovanej dražby. Jej prvým krokom je obhliadka potenciálnych záujemcov. Tá sa konala v pondelok... A my sme boli pri nej!

Začiatkom marca sme na Topkách informovali o nepríjemnostiach, ktorým jojkárska stálica Lenka Čviriková Hriadeľová aktuálne čelí. Na dom, ktorý si kúpila na hypotéku pred 12 rokmi v bratislavskej Rači, totiž banka minulý rok v lete uvalila exekúciu. 


Jojkárka Hriadeľová sa zmieta v problémoch: EXEKÚCIA a dom v dražbe!


A finančné problémy dospeli až do takého štádia, že útulné hniezdočko je v týchto chvíľach už na predaj. A to prostredníctvom opakovanej dražby. Dôkazom je nielen výpis z katastra nehnuteľností, ale aj ponuka na webovej stránke aukčnej spoločnosti. 

V pondelok sa konala druhá obhliadka domu, čo je posledným krokom pred samotným vyvrcholením dražby. Tá sa bude konať už túto stredu. A je jasné, že o Hriadeľovej nehnuteľnosť je nemalý záujem. V úvode týždňa sme sa tam totiž boli pozrieť a na obhliadku čakalo 6 ľudí... Moderátorka však chýbala. Záujemcov ponúkanými priestormi previedol jojkárkin manžel Peter Čvirik.

Na druhú obhliadku rodinného domu Lenky Čvirikovej Hriadeľovej, ktorý sa predáva prostredníctvom dražby, čakalo dokopy 6 ľudí. Záujemcov previedol nehnuteľnosťou jojkárkin manžel Peter Čvirik (v strede).
Zobraziť galériu (9)
Na druhú obhliadku rodinného domu Lenky Čvirikovej Hriadeľovej, ktorý sa predáva prostredníctvom dražby, čakalo dokopy 6 ľudí. Záujemcov previedol nehnuteľnosťou jojkárkin manžel Peter Čvirik (v strede).  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Lenka Čviriková Hriadeľová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu