Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenské herečky na nudapláži: Panebože, pozrite na tie biele zadky!

Slovenské herečky Lucia Siposová, Zuzana Norisová a Kristína Greppelová na nudapláži. Zobraziť galériu (15)
Slovenské herečky Lucia Siposová, Zuzana Norisová a Kristína Greppelová na nudapláži.

BRATISLAVA – Vyzliekli sa! Televízia Joj nedávno začala vysielať nový rodinný komediálny seriál Prázdniny a hneď v druhej epizóde mnohým divákom vyrazila dych. Slovenské herečky Lucia Siposová (36), Zuzana Norisová (38) a Kristína Greppelová (32), ktoré v tomto počine hrajú mamy, sa rozhodli vyraziť na nudapláž. Prekvapeným divákom sa tak pred očami mihali aj holé biele zadky...

Toto sa tak často nevidí! Nový Jojkársky seriál Prázdniny je o tom, ako sa chlapi na kopaničiarskej chalupe dokážu postarať o deti a zabaviť ich aj bez počítača a televízora. 

Doma tak zostali matky samé a môžu si užívať voľnosť. A hneď v druhej epizóde vyrazili divákom dych. Marika alias Zuzana Norisová, Dáša v podaní Lucie Siposovej a Klaudia, ktorú hrá Kristína Greppelová, sa totiž rozhodli vyraziť si na nudapláž.

Iniciátorka Dáša si bez problémov ihneď vyzliekla šaty, pod ktorými mala iba nohavičky. A tak si diváci mohli vychutnať pohľad na Siposovej zadok i postavu. Ostatné dve herečky také odvážne scény nemali, hoci nakoniec sa k nej po dlhom váhaní pridala aj Greppelová a vyzlieka si tričko.

Diváci tak pri obrazovkách ihneď spozorneli, no napriek tomu nič viac z ich tiel už neuvideli. Televízia im však zato ponúkla pohľad na viacerých neznámych naháčov, ktorí mali dotvoriť atmosféru nudapláže. Pozornému oku však neuniklo, že majú biele zadky, ktoré si na tej „nudapláži“ akosi zabudli opáliť... 

Viac o téme: Lucia SiposováZuzana Norisová a Kristína Greppelová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu