Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Toto nemyslí vážne: Slovenská herečka ako strašidlo roka!

Zuzana Norisová Zobraziť galériu (6)
Zuzana Norisová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Fúúha! Zuzana Norisová (38) sa v našich končinách preslávila úlohou krehkej blondínky z legendárneho filmu Rebelové. V súkromí však herečka svoj nezabudnuteľný imidž sladkého dievčatka nepreferovala ani len z ďaleka. Práve naopak. Milovala vrstvenie, extravaganciu a bláznivé kúsky oblečenia, vďaka čomu ju v minulosti často nelichotivo titulovali „strašidlom roka“.

Hudobno-zábavná relácia Všetko čo mám rád je plná vtipných situácií. Okrem humoru ale nechýbajú ani spomienky na trapasy či prešľapy hostí, ktoré dobre pobavia nielen moderátora, publikum, ale i divákov pred televíznymi obrazovkami.


Jojkárska grófka pred 25 rokmi a 15 kilami: Naozaj ju nespoznáte!


V najnovšej epizóde si na stoličku pre hostí zasadla známa herečka Zuzana Norisová, ktorá si okrem iného zaspomínala aj na svoje rebelské obdobie z pubertálnych čias. „Keď som bola mladšia, bola som strašná šprtka. Mala som samé jednotky. Akurát z chovania som mala dvojku, lebo som sa extravagantne obliekala. Ale to je jedno... Teraz som sa už ukľudnila,“ prezradila pred všetkými sympatická Slovenka.

Herečka Zuzana Norisová bude zabávať jojkárskych divákov už v dnešnej relácii Všetko čo mám rád.
Zobraziť galériu (6)
Herečka Zuzana Norisová bude zabávať jojkárskych divákov už v dnešnej relácii Všetko čo mám rád.  (Zdroj: TV JOJ)

Tá zároveň dodala, že v susednom Česku si kvôli tomu vyslúžila aj pomerne nelichotivý titul. „Ja som bola v Čechách Strašidlo roka veľmi často. Ja som bola postrach, ale je pravda, že som bola veľmi extravagantná. Do Japonska som bola hodená, vrstvila som veľa vecí, hocičo a vtedy mi to prišlo prirodzené. Ja som sa na tom bavila,“ uzavrela s úsmevom Norisová.

Zuzana Norisová v hudobno-zábavnej šou Všetko čo mám rád.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Norisová v hudobno-zábavnej šou Všetko čo mám rád.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Zuzana Norisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu