Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa jojkárska herečka kedysi vážila takmer 100 kíl: TÁTO premena vám vyrazí dych!

Kristína Greppelová zápasila s kilami navyše. Zobraziť galériu (5)
Kristína Greppelová zápasila s kilami navyše. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Vážila skoro metrák! Pri pohľade na aktuálnu formu herečky Kristíny Greppelovej (32) by len málokto uveril, že ručička na váhe jej kedysi ukazovala až takmer 100 kíl. Dôkazom ale môže byť jej retro fotografia z čias, kedy sa k ideálnym mieram ani z ďaleka nepribližovala.

Herečka Kristína Greppelová, ktorá aktuálne hviezdi v jojkárskom seriáli Prázdniny, je bezpochyby krásna a úspešná žena. Ak by ste ju však videli pred niekoľkými rokmi, neverili by ste vlastným očiam. Ručička na váhe jej totiž kedysi ukazovala bez mála až 100 kíl.

„Mala som tak 93 kilogramov, to bolo asi najvyššie a potom aj po pôrode som mala veľmi vysokú váhu,“ ohodnotila svoj archívny záber z mladosti, ktorý sa podarilo získať magazínu Topstar.

Od tej doby však Kristína od základov prekopala celý svoj životný štýl, začala sa zdravo stravovať a aktívnejšie hýbať. Nelichotivú fotografiu má tmavovláska dokonca starostlivo odloženú aj vo svojej peňaženke. Vraj preto, aby sa do podobnej situácie už viac nedostala. Sympatická umelkyňa je tak dokonalým prototypom toho, že keď človek naozaj chce, tak dokáže aj nemožné.

Obrovská premena herečky Kristíny Greppelovej je priam neuveriteľná a inšpirujúca. Kedysi totiž vyzerala ako mohutná bacuľka.
Zobraziť galériu (5)
Obrovská premena herečky Kristíny Greppelovej je priam neuveriteľná a inšpirujúca. Kedysi totiž vyzerala ako mohutná bacuľka.  (Zdroj: Foto: archív K.G.)

Herečka Kristína Greppelová vážila pred niekoľkými rokmi takmer metrák.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Kristína Greppelová vážila pred niekoľkými rokmi takmer metrák.  (Zdroj: Foto: archív K.G.)

Viac o téme: Kristína Greppelová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu