Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jojkárska hviezda rok po svadbe so slovenským spevákom: Bábätko?!

Kristína Greppelová a Tomáš Palonder Zobraziť galériu (8)
Kristína Greppelová a Tomáš Palonder (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Slovenskej herečke Kristíne Greppelovej (34) sa darí. Na obrazovkách televízie JOJ sa objavuje v obľúbenom rodinnom seriáli Prázdniny, dostala rolu v českej komédii Cez prsty a okrem toho hrá aj v divadle. O chvíľu dokonca oslávi prvé výročie svadby s Tomášom Palonderom (39), a tak sa natíska otázka spoločného dieťaťa.

Herečka Kristína Greppelová a Tomáš Palonder si minulý rok v septembri povedali po sedemročnom vzťahu áno. Ich láska prešla aj nejakou tou turbulenciou, no spoločne ju ustáli a čochvíľa budú oslavovať prvé výročie manželstva. Brunetke sa darí a okrem jojkárskeho seriálu Prázdniny ju môžu diváci vidieť aj v najnovšej českej komédii Petra Kolečka Cez prsty.

Slovenská herečka rok po svadbe: Druhé dieťa?!
A práve na premiére spomínaného filmu sme Kristínu stretli. Keďže herečka má z prvého manželstva dvanásťročného syna, zaujímalo nás, ako Adam vychádza s jej manželom Tomášom. „Absolútne neutrálne. Oni si v podstate celkom vyhovujú v tom, že ani jeden nelezie do kruhov toho druhého. Čiže oni dvaja, keď sú sami, tak viem, že bude kľud a pokoj, lebo sa navzájom úplne rešpektujú,“ prezradila nám Greppelová.

Niektoré deti hercov idú v šľapajach svojich rodičov. Kristína by však svojho syna najradšej videla na inej pracovnej pozícii, ako má ona sama. „Ja som mu povedala, že nemôže byť herec, lebo raz sa o mňa musí postarať,“ smeje sa rodáčka z Bratislavy. A hoci ona už synčeka má, predsa len nás zaujímalo, ako sú na tom so spoločným potomkom s manželom Tomášom. „Prirodzene, že sme uvažovali a keď sa to podarí, tak budeme radi,“ povedala Kristína pre topky.sk, čím dala jasne najavo, že druhého drobčeka by privítala.

Kristína Greppelová s manželom Tomášom Palonderom by sa spoločnému bábätku potešili.
Zobraziť galériu (8)
Kristína Greppelová s manželom Tomášom Palonderom by sa spoločnému bábätku potešili.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Kristína GreppelováTomáš Palonder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu