Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Fúha, toto sa len tak nevidí: Jojkárska moderátorka v priamom prenose »iba« v podprsenke!

Stanka Pavolová Zobraziť galériu (5)
Stanka Pavolová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Jednou z dlhoročných tvárí jojkárskej relácie Topstar je aj Stanka Pavolová (35), ktorá okrem iného púta na obrazovkách pozornosť aj svojím vždy dokonalým vzhľadom. V uplynulej časti však táto sympatická plavovláska zaujala viac než dosť. Priamy prenos totiž odmoderovala v odvážnej transparentnej blúzke, spod ktorej jej úplne presvitala podprsenka.

Stanislava Pavolová je už dlhé roky stálicou televízie JOJ. Diváci ju majú možnosť vidieť na obrazovkách počas vysielania magazínu Topstar, kde ich plavovláska spoločne s ďalšími kolegami zásobuje každý pracovný deň tými najnovšími pikoškami zo sveta šoubiznisu.

Okrem toho však najnovšie zaujala aj svojím poriadne odvážnym outfitom. Reláciu síce Stanka odmoderovala v čiernych elegantných nohaviciach, no to dokonale vykompenzovala totálne priesvitnou blúzkou, pod ktorou mala už len podprsenku.

Rajcovnému modelu sa bezpochyby potešilo nejedno mužské oko. No na strane druhej treba podotknúť, že v danom časovom úseku si k televíznym obrazovkám zasadne aj množstvo detských divákov, a preto sa tu vynára otázka, či to tentoraz jojkárka so zvoleným kúskom predsa len trocha neprehnala.

Stanka Pavolová moderovala Topstar v rajcovnej blúzke, spod ktorej jej presvitala podprsenka.
Zobraziť galériu (5)
Stanka Pavolová moderovala Topstar v rajcovnej blúzke, spod ktorej jej presvitala podprsenka.  (Zdroj: foto: tv joj)

Viac o téme: Stanka Pavolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu