Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Jojkárka Pavolová po troch rokoch vzťahu: Plánuje svadbu!

Stanka Pavolová Zobraziť galériu (4)
Stanka Pavolová (Zdroj: Instagram S.P.)

BRATISLAVA - Vážne životné rozhodnutie! Jojkárska moderátorka Stanka Pavolová (35) je už tri roky šťastne zadaná - v jej živote je svalnatý fešák Richard. A o tom, že je to láska ako hrom, svedčia slová, ktoré nám blondínka nedávno povedala. Už s ním vraj plánuje aj svadbu!

Zamilovaní ľudia po celom svete dnes oslavujú svoju lásku! Je totiž Valentín, sviatok všetkých zamilovaných. K tým bez pochýb patrí aj jojkárska moderátorka Stanka Pavolová, ktorá už tri roky tvorí pár so svalnatým fešákom Richardom. Zaujímalo nás preto, či dvojica neplánuje svoj vzťah posunúť o krok ďalej. 


Sexi jojkárka vyvenčila svojho fešáka: Na prechádzke so zarasteným milencom!


A blondínka prezradila, že svadbu plánuje... No nie teraz. „Zatiaľ sme obaja natoľko zaneprázdnení, že tieto plány sú určite, ale nie sú aktuálne. Momentálne si riešime každý to svoje a keď sa začneme trochu nudiť, tak začneme riešiť túto vec,“ prezradila pre Topky.sk Pavolová, ktorá zároveň priznala, že uvažuje aj nad deťmi.

„Áno, ale tak to nechávame plynule, prirodzene bežať a keď pán Boh dá, tak bude všetko, ako to má byť - bude svadba, budú deti, že zasadím strom, postavím dom a tak ďalej... Kde bolo, tam bolo,“ dodala s úsmevom jojkárka. Či oslavuje Valentína a aký má na tento sviatok názor, sa dozviete z videa pod článkom! 

Stanka Pavolova rozhovor o sviatku Valentína.

Viac o téme: Stanka Pavolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu