Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Diana Mórová bez štipky mejkapu: Fúha, tak tomu neuveríte!

Diana Mórová ukázala svoju pravú tvár. Zobraziť galériu (5)
Diana Mórová ukázala svoju pravú tvár.

BRATISLAVA - Slovenská umelkyňa Diana Mórová (46) patrí medzi tie ženy, ktoré doslova zrejú ako víno. Jej fanúšikovia ju poznajú ako vždy dobre vyzerajúcu a skvelo nastajlovanú dámu, ktorá na televíznych obrazovkách doslova žiari. V týchto dňoch však pred kamerou ukázala svoju pravú tvár. Neuveríte, ako vyzerá bez mejkapu!

Diana Mórová sa na obraze objavuje bez jedinej chybičky a vždy vo svojej tip-top forme. 46-ročná plavovláska sa môže ešte stále hrdo pýšiť nielen štíhlou figúrou, ale aj zaujímavými črtami tváre, ktoré z nej bezpochyby robia jednu z najpríťažlivejších herečiek na domácej scéne.

No a najnovšie sa táto sympatická blondínka predstavila aj tak, ako ju pozná len málokto. Diana sa totiž nedávno objavila na jojkárskych obrazovkách bez štipky mejkapu a zbytočných príkras, čím zaiste potešila oko nejedného zástancu prirodzenej krásy.

A hoci vyzerala inak, ako sme na ňu doposiaľ zvyknutí, na šarme jej to rozhodne neubralo. Veď stále mladistvým výzorom a bezchybnou pleťou sa nemôže pochváliť každá žena. Treba jednoducho uznať, že Diana aj bez skrášľovacích pomocníkov vyzerá naozaj dobre.

Herečka Diana Mórová sa aj bez zbytočných nánosov mejkapu nemá rozhodne za čo hanbiť.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Diana Mórová sa aj bez zbytočných nánosov mejkapu nemá rozhodne za čo hanbiť.  (Zdroj: foto: tv joj)

Viac o téme: Diana Mórová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu