Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mórovej tajomstvo odhalené: Pre toto ju žiadny chlap nechce!

Diana Mórová Zobraziť galériu (8)
Diana Mórová (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA – Kto by to bol povedal! Hoci sa okolo herečky Diany Mórovej (47) neustále motajú nejakí chlapi a nedávno bola dokonca pristihnutá na premiére filmu Masaryk po boku neznámeho mladíka, tvrdí, že stáleho partnera nemá. Pred pár dňami v istom rozhovore však priznala, že vie, prečo ju žiadny chlap nechce.

Charizmatická plavovláska Diana Mórová, ktorú diváci poznajú zo seriálov Panelák, Dvojičky, alebo ako porotkyňu zo šou Česko Slovensko má Talent, je oficiálne sama už niekoľko rokov. Potom, čo jej stroskotal vzťah s hercom Jurajom Mokrým, s ktorým má syna Quida, nikoho nového po svojom boku doteraz nepredstavila. Hoci sa okolo nej neustále točia nejakí muži a dokonca sa nedávno s istým mladíkom vybrala do kina, tvrdí, že partnera nemá.

„Mám kamarátov, ale žiadneho takého úplne najbližšieho. Asi je to tým, ako mi jeden kamarát Srb povedal: Vieš, Diana, ty si herečka a kto sa s tebou bude ukazovať? A chlapi chcú, vieš akú – peknú, nie moc ambicióznu a takú doma a ty si ambiciózna, pekná, inteligentná a nie si doma, kto by ťa chcel?“ povedala v rozhovore pre Divine Pictures herečka. Ona sama hovorí, že taká nie je, ale chlapi ju tak jednoducho vnímajú.

A prečo vlastne nikoho nemá? „V mojom veku sú už všetci zadaní, alebo manželia a je veľmi ťažké si niekoho nájsť, pretože nechceš nikomu nabúrať rodinu, lebo sa to nepatrí. Ja vždy hovorím – vráti sa ti to. Takže to musí byť nejaký rozvedený, alebo nedajbože vdovec, alebo slobodný, ale to je tiež veľký otáznik, lebo slobodný si už zvykol na nejaký svoj životný rituál a nechce sa prispôsobovať,“ tvrdí Mórová, ktorá to, že je sama, nijako extra vraj nerieši.

„Ja už sa tým nezapodievam, predtým som sa aj trápila, aj som chcela, teraz už salám párky,“ dodala Diana, ktorá kedysi dokonca randila aj s hercom Tomášom Maštalírom. Nechajme sa prekvapiť, či sa v budúcnosti  predsa len nenájde niekto, kto by mal dostatočné ego na to, aby s ňou dokázal nielen randiť, ale aj žiť.

Viac o téme: Diana MórováJuraj MokrýTomáš Mašatlír
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu