Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mórovej priznanie: Stretáva sa so ženatými!

Diana Mórová Zobraziť galériu (5)
Diana Mórová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Úprimná! Diana Mórová (46) je od rozchodu s Jurajom Mokrým oficiálne sama. To však neznamená, že si neužíva mužskú spoločnosť. Najnovšie totiž prezradila, že si občas vyrazí von - so ženáčmi!

Diana Mórová kedysi tvorila pár s Jurajom Mokrým, s ktorým má syna. Obdobie po rozchode bolo poriadne búrlivé, ale dnes už vychádzajú dobre. Herečka to uviedla v rozhovore pre denník Pravda, kde prezradila aj dôvod ich rozchodu. 

Na začiatku o ňu zabávač bojoval a venoval sa jej, no neskôr už spohodlnel. „On bojoval, bol lovec, venoval sa mi, chodili sme do kina, každý deň sme trávili čas tak, ako by ho partneri mali naozaj tráviť. Muž si ženu váži, miluje ju a robí jej program, chce ju. Lenže občas sa stane, že keď to dosiahne, zvykne si a spohodlnie. Vy ho budíte a hovoríte mu treba vstávať, spraviť to a to. A on len mávne rukou a povie, že sa „to nejako vyrieši“. Keď podobná situácia trvá príliš dlho, pristihnete sa pri otázke – a na čo ho vlastne mám? S Jurajom sa nám stalo práve toto,” povedala Mórová.

A ona si v tom čase pripadala ešte príliš mladá na to, aby zotrvala v takom vzťahu. Chcela zažiť aj niečo iné. Napriek tomu je odvtedy oficiálne bez partnera. A tak si občas vyrazí von so ženáčmi. „Ak vám žena povie, že sedem rokov nemala chlapa, je jasné, že klame. Stretávala som sa a stretávam sa s mužmi. S niekým idem do kina, s niekým sa zabaviť. Hoci aj neprežívame intímne momenty, niekedy mi nahrádzajú partnera. Často mi hovoria o svojich manželstvách či vzťahoch, lebo sú to zadaní muži,” netajila Diana, ktorá bola v celom rozhovore naozaj nezvyčajne úprimná. 

Viac o téme: Diana Mórová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu