Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mórová nachytaná s neznámym mladíkom: Nový chlap?!

Diana Mórová Zobraziť galériu (8)
Diana Mórová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tá sa teda nezdá! V poslednom čase začali s výrazne mladšími mužmi randiť Hana Gregorová (64) aj Lucie Bílá (50). A zdá sa, že aj Diana Mórová (47) si našla zajačika. Na premiére filmu Masaryk sa totiž objavila s mladíkom, ktorý najprv nesmelo kráčal za výborne naladenou herečkou, no keď sa dostali zo zóny fotenia, okamžite sa spolu začali živo baviť.

Diana Mórová sa v stredu objavila na premiére filmu Masaryk vo veľmi dobrej nálade. Vysmiata bola doslova od ucha k uchu. No bodaj by aj nie, keď spoločnosť jej robil sympatický mladík. 

Ten najprv kráčal za ňou a tváril sa nenápadne. Na pohyblivých schodoch, keď si už evidentne mysleli, že blesky fotoaparátov sa venujú ďalším prichádzajúcim, sa však už dali do reči a bavili sa spolu naozaj skvelo. Ich široké úsmevy sa nedali prehliadnuť.

Niet teda divu, že si mnohí návštevníci pomysleli, že herečka a neznámy mladík tvoria pár. Zisťovali sme teda, či je Diana v kine s priateľom a či môže potvrdiť ich vzťah. „Nie, to je fitnes tréner,” odpovedala nám stručne. Nuž, ale čo dnes  nie je, zajtra môže byť... Mnohé umelkyne majú mladších partnerov a Mórová teda na svoj skutočný vek rozhodne nevyzerá. 

Diana Mórová bola výborne naladená, mladík kráčal kúsok za ňou.
Zobraziť galériu (8)
Diana Mórová bola výborne naladená, mladík kráčal kúsok za ňou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Dvojica si vymieňala úsmevy.
Zobraziť galériu (8)
Dvojica si vymieňala úsmevy.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Diana Mórová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu