Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Veľká odvaha bývalej moderátorky: Na web sa vycapila úplne nahá!

Nikol Moravcová Zobraziť galériu (4)
Nikol Moravcová

PRAHA - Bez ostychu! Nikol Moravcová (29) je u našich západných susedov známa ako blogerka, modelka a obľúbená televízna tvár. Na Slovensku sa však blondínka dostala do povedomia verejnosti až vďaka módnej televízii Fashion Tv, kde istý čas hviezdila ako moderátorka. Dnes sa plavovláska na Slovensku už príliš neobjavuje, no svojim fanúšikom sa stále pripomína aspoň prostredníctvom sociálnej sieti Instagram. A najnovšie tam zverejnila poriadne odvážnu fotku - je na nej úplne nahá!

Nikol Moravcovú Slováci spoznali pred piatimi rokmi ako moderátorku Fashion Tv. V roku 2012 sa však s postom v módnej televízii musela rozlúčiť. No stále sa svojim fanúšikom spoza rieky Morava pripomína aspoň prostredníctvom sociálnych sietí. A práve tam nedávno zverejnila poriadne šteklivú fotku.

Svojim sledovateľom sa totiž na Instagrame pochválila úplne nahou fotkou. Jediné, čo prekrývalo jej najintímnejšie partie, bol uterák, ktorý si kráska držala na brušku. A hore? Vnady si decentne zahalila až vo photoshope, kde pridala bublinu s nápisom: „cenzurováno“. No, svojim pánskym obdivovateľom bez pochýb urobila radosť! 

Nikol Moravcová zverejnila na Instagrame svoju úplne nahú fotku.
Zobraziť galériu (4)
Nikol Moravcová zverejnila na Instagrame svoju úplne nahú fotku.  (Zdroj: Instagram N.M.)

Viac o téme: Nikol Moravcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu