Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Obľúbená česká hviezda povedala ÁNO Slovákovi: V šatách vyzerá ako princezná z Perzie!

Obľúbená Češka Nikol Moravcová sa vydala za Slováka. Zobraziť galériu (14)
Obľúbená Češka Nikol Moravcová sa vydala za Slováka. (Zdroj: pixabay.com)

PRAHA – Moderátorka, herečka a travel blogerka v jednom, ktorá je medzi Čechmi veľmi populárna a obľúbená, povedala áno svojmu snúbencovi zo Slovenska, ktorého spoznala na zoznamke. Nikol Moravcová (31) sa v sobotu 18. augusta 2018 vydala. A v týchto dňoch zverejnila sociálnej sieti fotky zo svadby. To, ako vyzerala, vám vyrazí dych!

Strecha pražskej Lucerny sa na jeden deň premenila na dejisko svadby. Krásna blondínka, ktorá by sa pokojne uživila aj ako modelka, na nej vyslovila svoj sľúb, teraz už manželovi Karolovi. O svojom veľkom dni a prípravách informovala verejnosť prostredníctvom svojho blogu a Instagramu. Dala si záležať na každom detaile, rovnako ako návrhárka na jej šatách.

Počas svadobného dňa záležalo na každom detaile
Zobraziť galériu (14)
Počas svadobného dňa záležalo na každom detaile  (Zdroj: Instagram N.M.)

Nikol sa tak v deň D premenila doslova na perzskú princeznú. Priliehavé šaty s ornamentálnym vzorom podšité telovou látkou českej kráske sedeli ako uliate. Svadobnú róbu doplnila o závoj s ozdobou, ktorá zasahovala do čela. Každá nevesta je krásna, no tu si dovolíme tvrdiť, že blogerkinu celkovú vizáž len tak niekto neprekoná.

Nikol Moravcová vyzerala ako perzská princezná
Zobraziť galériu (14)
Nikol Moravcová vyzerala ako perzská princezná  (Zdroj: Instagram N.M.)

Deň svojej svadby si užila naplno s rodinou a najbližšími. Predtým, ako vystúpila na strechu, aby sa z nej stala pani, nechala odkaz na Instagrame pre budúce nevesty: „Nech už sa chystáte dnes alebo inokedy vkročiť do manželstva s mužom, ktorého milujete, tak si ten deň užívajte ako ja doteraz. Som na ceste na strechu Lucerny, kde sa pred našou rodinou a priateľmi staneme manželmi a ja viem, že to bude najviac nezabudnuteľný deň v našom živote!“

Viac o téme: Nikol Moravcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu