Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Z vyzývavej modelky sexi moderátorka: Drobová stavila na tento zadoček!

Tereza Holaňová má po vizuálnej stránke čo ukázať. Uvidíme, ako sa jej bude dariť pred kamerou. Zobraziť galériu (14)
Tereza Holaňová má po vizuálnej stránke čo ukázať. Uvidíme, ako sa jej bude dariť pred kamerou.

BRATISLAVA - Už má náhradu! Gabriela Drobová (38) sa ako riaditeľka Fashion TV nedávno rozlúčila s českou moderátorkou Nikol Moravcovou (24). Vzápätí musela hľadať jej nasledovníčku. A to sa jej už aj podarilo. Nikoho snáď neprekvapí, že sa novou tvárou opäť stala modelka - Češka Tereza Holaňová (19). Tá sa zviditeľnila už v septembri, kedy sa v rámci súťaže krásy Face of 2012 premávala po pódiu s obnaženým zadočkom.

Výmena na moderátorskom poste! Len nedávno musela z Fashion TV odísť Češka Nikol Moravcová, s ktorou Gabriela Drobová rozviazala spoluprácu po necelých dvoch rokoch. Riaditeľka módnej televízie preto zorganizovala mini reality šou Face of Fashion TV, prostredníctvom ktorej hľadala novú tvár. 

Ako sa nám podarilo zistiť, meno posily česko-slovenského tímu je už známe. Drobová si vybrala blondínku Terezu Holaňovú, o ktorej kvalitách bola podľa vlastných tvrdení presvedčená už po prvej epizóde. „Okamžite sa mi zapáčila. Ešte síce potrebuje odborný dohľad a mediálny tréning, ale vidím v nej veľký potenciál,” povedala nám Gabika. 

Tak, ako ostatné moderátorky módnej televízie, aj Tereza je modelka. Je teda predpoklad, že na obraze bude vyzerať naozaj dobre. Len ktovie, čo by jej šéfka povedala, keby sa pred kameru postavila v takom obnažujúcom modeli, v akom sa predstavila v septembri na súťaži krásy Face of 2012. Všetkým prítomným vtedy dopriala pohľad na svoj zvodný zadoček v tango nohavičkách. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu