Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Veľké zmierenie na obrazovkách Jojky: Roky boli rozhádaní a teraz...!

V jojkárskej šou Návštevníci prišlo k veľkému zmiereniu. Zobraziť galériu (4)
V jojkárskej šou Návštevníci prišlo k veľkému zmiereniu. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Reality šou, ktoré nám v posledných rokoch prinášajú slovenské televízie, si okrem fyzickej zdatnosti často vyžadujú aj dlhodobé odlúčenie od všetkých blízkych. No a mesiace života ďaleko od rodiny mnohých prinútia zamyslieť sa nad tým, aké majú s nimi vzťahy. Svoje by o tom vedel rozprávať aj súťažiaci z jojkárskych Návštevníkov Libor Martiník (47). Práve vďaka projektu sa totiž po rokoch zmieril s mamou. Priamo pred kamerami!

Libor Martiník prezývaný Kohút patrí už od štartu jojkárskej reality šou Návštevníci k najpracovitejším súťažiacim. Výhra však nie je jediná, ktorá Kysučana v tvrdej práci poháňa. Ako totiž prezradil, chce dokázať svojej rodine, že za niečo naozaj stojí. S rodičmi je totiž už roky rozhádaný.

Dôvodom je vzdelanie, práca a spôsob jeho života. „V mojej rodine sú všetci takí inteligentní a študovaní. Ja som viac v tej robotníckej triede. Ja som chcel, aby boli na mňa rodičia hrdí, ale mne nešla tá škola. Mám banícku školu a bratia majú vysoké školy, doktoráty a samozrejme, že ma to trápi,“ posťažoval sa nešťastný statkár.

O to väčším prekvapením bolo, keď ho na panstvo prišla navštíviť práve jeho mama, s ktorou sa niekoľko rokov nebavil. A ich stretnutie bolo naozaj dojímavé. „Mami, chcel som ti povedať, lebo možno už nebude taká príležitosť, že vás mám s otcom veľmi rád. Mrzí ma, ak som vás niekedy sklamal alebo nesplnil vaše očakávania. Preto som sa sem prihlásil, aby ste pochopili, že som už iný človek, nie ako som bol predtým. Že mi netreba stále pripomínať tú mladosť. Že žijem úplne iným životom a snažím sa,“ povedal mame Kohút. 

A dojatie neskrývala ani ona: „Liborko, mám ťa veľmi rada. Možno si to odo mňa ešte nepočul, lebo to neviem veľmi prejavovať. Vážim si ťa, som na teba hrdá. Veľa si dokázal. Presvedčil si ma,“ povedala pani Martiníková. Vďaka reality šou tak prišlo priamo pred kamerami k veľkému rodinnému zmiereniu. 

Viac o téme: Návštevníci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu