Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúce obvinenie v jojkárskej šou: Je teplý!

Miroslava Vybirala (vľavo) obvinil kolega Stanislav Kocian alias Lučiano, že je gay. Zobraziť galériu (5)
Miroslava Vybirala (vľavo) obvinil kolega Stanislav Kocian alias Lučiano, že je gay.

BRATISLAVA – Poriadne to medzi nimi vrie! V jojkárskej šou Návštevníci budú dnes večer diváci svedkami nepríjemných hádok medzi dvoma súťažiacimi, ktoré vyvrcholia šokujúcim obvinením. Stanislav Kocian alias Lučiano (42) tvrdo osočil kolegu. Tvrdil, že je to žena v mužskom tele. Čo na to ostatní?

Toto prehnal! Nezhody a naštrbené vzťahy medzi návštevníkmi nie je zrejme nič mimoriadne. Aj dnes večer budú diváci svedkami ďalšej roztržky medzi súťažiacimi. Provokatérom je opäť Slovák žijúci v Taliansku Stanislav Kocian alias Lučiano. Svojím arogantným a povýšeneckým správaním si proti sebe poštval už väčšinu osadenstva, preto nikoho neprekvapí, že sa opäť posekal s jedným zo svojich súperov.

Tentoraz si zobral na mušku tanečníka Miroslava Vybirala, ktorého vôbec nešetril. V spoločnosti Pavlíny hovoril, ako ho nahnevalo, že Miro o ňom hovoril bez jeho prítomnosti. On sám však robil presne to isté. Navyše, to čo povedal na svojho súpera, už naozaj prehnal. „Čo tam vykrikuje, keď som odišiel preč? Nech predo mnou rozpráva. Keď zbehnem tam, strčím mu hlavu do toho hrnca... Neznášam, keď niekto ohovára poza chrbát. Ja hovorím o chlapoch, nie o ženách v mužskom tele,“ otvoril pálčivú tému Lučiano. Ten schválne narážal na to, že Miro je podľa neho inak sexuálne orientovaný.

Takéto Lučianove homofóbne reči týkajúce sa Mira alias Ňufiho, nezazneli z jeho úst v spoločnosti ostatných po prvýkrát. „Ja už to nevnímam, lebo oni majú spor každý deň. Vidno na nich, že sa strašne nemajú radi. Akurát sa mi neľúbi, že Lučiano používa to, že je Ňufi ináč orientovaný. Myslím si, že to nie je pravda. Aj keď tak vystupuje, má také zamestnanie, ale nemal by ho takto osočovať s tým, že je teplý,“ myslí si Kysučan Libor. Samotný Ňufi sa však Lučianovými nemiestnymi poznámkami už netrápi. „On má viac silné reči ako skutky. Ja už nemám slov na Lučiana. Ten človek svojím správaním všeobecne všetkým vysáva energiu,“ dodal na záver znechutene. Viac uvidíte dnes večer na JOJke.

Viac o téme: Návštevníci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu