Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šok pre jojkárskych farmárov: Nečakaná zmena pravidiel... Drsný vyhadzov!

Šok pre Návštevníkov v dnešnej šou. Zobraziť galériu (4)
Šok pre Návštevníkov v dnešnej šou.

BRATISLAVA – Zemetrasenie v šou! Dnes večer diváci pri televíznych obrazovkách, rovnako ako hráči jojkárskej šou Návštevníci, ostanú ako obarení. Na panstve ich totiž čakajú radikálne zmeny v pravidlách, ktoré ich vôbec nepotešia. Takýto vyhadzov nečakali!

Po tom, ako Návštevníkom v piatok po súboji moderátorka šou Vera Wisterová naznačila, že ich čakajú zmeny, nikto z nich ani len netušil, že sa veci začnú hýbať tak rýchlo. Dnes večer im totiž krátko po vyhlásení remeselnej súťaže nečakane ryšavka oznámi zlé správy.

„Vy viete, že sa začína iný spôsob hry. Vy viete, že v tejto hre už skutočne ide do tuhého. Doteraz som vám hovorila, že v tejto hre ide o veľa. Teraz vám musím povedať, že ide o všetko,“ vystrašila hráčov, ktorí jej príchod a ďalšiu súťaž o záchranu v hre absolútne nečakali. „Zrazu prichádzajú veci, ktoré nečakáme,“ skonštatoval vydesený Ňufi po tom, čo im Vera oznámila nečakané správy.

Pointou moderátorkinej návštevy bol ďalší turnaj, z ktorého sa určilo, či sa v ohrození ocitne skupina mužov alebo žien. Keďže v hre na šikovnosť, obratnosť a rýchlosť lepšie uspelo nežnejšie pohlavie, o záchranu bojovali chlapi. Najväčším šokom však bolo, že porazený súťažiaci nejde do súboja, ale rovno vypadáva. „Mal som zmiešané pocity, lebo toho už bolo na dnes dosť. Keď som ju potom videl, tak som si povedal, že zase je tu a hneď som vedel, že bude ďalšia súťaž. Ale netušil som, že to bude mať takýto spád dnes,“ povedal Feri.

Fakt, že sa skupinka Návštevníkov zúži o jedného člena, zhrozil aj Pavlínu „Keď povedala, že niekto z nás už dnes vypadne, bol to šok pre všetkých,“ dodala tmavovláska. Ktorý súťažiaci napokon nečakane vypadne, uvidíte už v dnešnej epizóde Návštevníkov na Jojke!

Viac o téme: Návštevníci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu