Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Táto kráska zbohatla o 45 tisíc eur: Vo finále jojkárskej šou to natrela chlapovi!

Dominika Zelinková vyhrala 45 000 eur! Zobraziť galériu (6)
Dominika Zelinková vyhrala 45 000 eur! (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Je rozhodnuté! Vo štvrtok večer na obrazovkách televízie Joj vyvrcholila reality šou Návštevníci. V poslednom súboji si to rozdali muž a žena - proti sebe sa postavili Dominika Zelinková (24) a Libor Martiník (47). Väčšiu šikovnosť však preukázala krehkejšia polovica dvojice. Z absolútnej výhry 45 000 eur sa tak teší rodáčka z Ružomberka.

Štvrtkový večer znamenal definitívny koniec pre jojkársku reality šou Návštevníci. Konal sa totiž finálový súboj... V tom sa proti sebe postavili Ružomberčanka Dominika Zelinková a Kysučan Libor Martiník. A po tvrdom boji je známy už aj úplný víťaz. 

Z výhry 45 000 eur sa teší 24-ročná fitness trénerka. Svojho statného súpera sa jej totiž podarilo poraziť v troch disciplínach z celkových piatich. Finančná výhra však nie je to jediné, s čím plavovláska odchádza zo šou. Získala tiež listinu o pridelení titulu Slobodného občana, pečatný prsteň, náhrdelník s erbom rodu Pálffyovcov a symbolický kľúč, ktorým bude otvárať všetky jarmočné podujatia na pozemkoch Pálffyovcov. 

Naprázdno však neodišiel ani súťažiaci, ktorý skončil na druhom mieste. Víťazka mu totiž venovala 5000 eur zo svojej výhry, aby mohol postaviť základný kameň na svoj vytúžený dom. Gratulujeme! 

Viac o téme: Návštevníci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu