Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zajačik Vincze prezradil tajné túžby: Adela, toto si vedela?!

Viktor Vincze a Adela Banášová Zobraziť galériu (7)
Viktor Vincze a Adela Banášová

BRATISLAVA - No ale toto! Viktor Vincze (25) pred časom zbalil o čosi staršiu moderátorku Adelu Banášovú (36). To mu však nebráni pokukovať aj po iných babách. V stredajšej časti Chart Show, ktorú zhodou okolností moderuje jeho láska, prezradil svoje tajné túžby o opačnom pohlaví.

Vzťah Adely Banášovej a Viktora Vinczeho bol pre mnohých prekvapením a veľa ľudí tejto informácii nemohlo uveriť. Je to však pravda a títo moderátori spolu naozaj randia. 

Blondínka však zrejme nie je splnením všetkých mladíkových snov. Viktor totiž rád pokukuje po pekne zaoblených zadkoch latinsko-amerického typu. Prezradil to v Chart Show, ktorú moderuje práve Adela. „Pekná ritka nikdy nie je zlá a špeciálne, keď sa hýbe mojím smerom,” povedal so šibalskými iskričkami v očiach. 

Grafici mu pri týchto slovách vložili do obrazu ikonu Jennifer Lopez, ktorej zadok obdivuje mnoho mužov, ale aj žien. Banášová sa nám k tejto téme nevyjadrila, ale posvietili sme si na jej zadok a Viktor sa pokojne môže usmievať aj pri pohľade na svoju polovičku. :) 

Adela Banášová a jej zadok
Zobraziť galériu (7)
Adela Banášová a jej zadok

Viac o téme: Adela BanášováViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu