Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zaľúbenci Banášová a Vincze prvýkrát otvorene o vzťahu: Takto to celé začalo!

Adela Banášová a Viktor Vincze sa rozrozprávali pre markizácky Reflex. Zobraziť galériu (4)
Adela Banášová a Viktor Vincze sa rozrozprávali pre markizácky Reflex. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Prehovorili! Keď sa pred mesiacom dostala na verejnosť informácia o tom, že moderátori Viktor Vincze (25) a Adela Banášová (36) tvoria pár, mnohí zostali prekvapení. Predsa len dvojicu delí 11 ročný vekový rozdiel. Napriek tomu však už dva mesiace prežívajú harmonické obdobie plné lásky a šťastia. A vo štvrtok sa zaľúbenci po prvýkrát rozhodli o svojom vzťahu prehovoriť. Takto to celé začalo!

Adela Banášová a Viktor Vincze tvoria pár už celé dva mesiace, no hoci sa dvojica nijak pred verejnosťou neskrývala, informácia o ich vzťahu sa prevalila až po mesiaci. Málokto totiž veril, že by mohli byť viac než kamaráti. Delí ich totiž pomerne veľký vekový rozdiel - 11 rokov.

„My sme chodili hocikam. Chodili sme do miestnej reštaurácie v Karlovej Vsi, hocikde sme chodili úplne slobodne. Lebo ľuďom to prišlo asi tak absurdné, že nás nikto nepodozrieval. Nie, že by nám o to išlo, ale prišlo nám to zvláštne,“ povedala pre markizácky Reflex Banášová. Dvojica sa totiž po prvýkrát rozhodla prehovoriť o svojom vzťahu

Všetko vraj začalo na svadbe ich spoločných priateľov Mateja Sajfu Cifru a Veroniky Ostrihoňovej. „Ja som sa Adel spýtal, či ide na Sajfovu svadbu. Povedala áno a ja na to, že ja idem sám. A ona povedala, že ona tiež. Samozrejme to bolo celé zo žartu. Týmto sme sa niesli aj na DOD, aj na markizáckej žúrke. A tak sa to nejako upieklo 10. septembra 2016,“ priznal Vincze. Vtedy ešte len kamaráti spolu pretancovali vraj celú noc a jednoducho preskočila iskra. 

Napriek tomu sa však akémukoľvek vzťahu spočiatku zdráhali. „Tesne po tej svadbe, týždeň - dva, som jej písal, že celé to bude asi čudné a kašlime na to. Bolo to vtedy síce super a veľmi sa mi to páčilo, ale že to niečo, čo by sa malo diať, sa nedeje,“ povedal otvorene Viktor, no zrazu sa vraj všetko zmenilo: „Zrazu sa to v čase niekoľkých týždňov zmenilo. Keď som s ňou nebol, začala mi chýbať. Nečakal som, že sa to stane.“

No a dnes už partneri poznajú aj rodičov toho druhého. „Prvý som bol ja u Adel, na chvíľu. Potom sme šli do Šale. Mal som vnútorné napätie, čo z toho bude. Ale mamina hneď vyskočila, že čau, ja som Renča. Adel na to: ‚To hneď takto?‘ A mamina, že no a čo budeme čakať. Takže veľmi rýchlo sa to celé upieklo,“ prezradil mladík. Nechajme sa prekvapiť, ako sa vzťah zaľúbencov bude vyvíjať! 

Adela Banášová a Viktor Vincze prežívajú už dva mesiace zamilované obdobie.
Zobraziť galériu (4)
Adela Banášová a Viktor Vincze prežívajú už dva mesiace zamilované obdobie.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Adela BanášováViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu