Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nečakaný rozchod v našom šoubiznise: Banášovej ex pustil k vode kráľovnú krásy!

Rasťo Brezovský a Ľubica Štepánová Zobraziť galériu (4)
Rasťo Brezovský a Ľubica Štepánová

TRNAVA - Je koniec! Pred takmer štyrmi rokmi verejnosť prekvapila informácia o tom, že čerstvo rozídená Miss Universe SR 2012 Ľubica Štepánová (28) zbalila exfrajera Adely Banášovej (36) - Rastislava Brezovského (37). A hoci fešák mal v rodnej Trnave povesť sukničkára, všetko nasvedčovalo tomu, že v krásnej blondínke našiel životnú lásku. No zdá sa, že to bol omyl... Ako sa nám totiž podarilo zistiť, dvojica sa nedávno rozišla!

Moderátorka Adela Banášová a fotograf Rastislav Brezovský prežili pred siedmimi rokmi pomerne krátky románik. Oveľa dlhší a intenzívnejší vzťah mal fešák s Miss Universe z roku 2012 Ľubicou Štepánovou. A zdalo sa, že dvojica našla v tom druhom svoju životnú lásku. Veď minulý rok si dokonca zaobstarali hniezdočko lásky, v ktorom plánovali spoločnú budúcnosť. 

O to väčším prekvapením bolo, keď sa nám do redakcie dostali správy, že sa zaľúbenci pred časom rozišli. Tejto informácii napokon nahrával aj fakt, že plavovláska začiatkom týždňa na sociálnej sieti Facebook oznámila, že sa z Trnavy sťahuje do rodnej Prievidze. Aj napriek tomu sme však ich rozchodu nechceli veriť... Ľubica totiž v tom čase stále na sociálnych sieťach zverejňovala príspevky, v ktorých Rasťovi vyznávala lásku.

O rozpade ich vzťahu však začali hovoriť aj ďalšie zdroje a všimli sme si, že láskyplné odkazy krásnej Slovenky za krátky čas z webu zmizli. Krásku sme preto v tejto súvislosti oslovili, nech nám prezradí, ako to celé je. „Áno, rozišli sme sa, viac sa k tomu nechcem vyjadrovať,“ prezradila pre Topky.sk Štepánová. 

Ľubica Štepánová zverejňovala v čase, keď sa už šuškalo rozchode, Rasťovi Brezovskému stále vyznania lásky.
Zobraziť galériu (4)
Ľubica Štepánová zverejňovala v čase, keď sa už šuškalo rozchode, Rasťovi Brezovskému stále vyznania lásky.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Tieto príspevky spolu s informáciou o tom, že sa sťahuje naspäť do rodnej Prievidze, zo sociálnych sietí nedávno zmizli.
Zobraziť galériu (4)
Tieto príspevky spolu s informáciou o tom, že sa sťahuje naspäť do rodnej Prievidze, zo sociálnych sietí nedávno zmizli.  (Zdroj: Instagram L.S.)

 

Viac o téme: Ľubica Štepánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu