Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Hrozivý pád slovenskej modelky: Kráska skončila na zemi!

Finalistka aktuálneho ročníka Miss Slovensko Erika Bugárová dokončila prehliadku ako profesionálka. Zobraziť galériu (9)
Finalistka aktuálneho ročníka Miss Slovensko Erika Bugárová dokončila prehliadku ako profesionálka.

BRATISLAVA – Neustála to! V záverečný deň Bratislavských módnych dní sa prišli diváci pokochať módnymi kreáciami slovenských návrhárov netradične do kostola Klarisky. Na móle sa objavilo opäť množstvo dievčat zo súťaže krásy. Jednou z nich bola aj tohtoročná finalistka Miss Slovensko a ceny za najkrajšie vlasy Erika Bugárová (20). Svetlovláska na seba strhla v istom momente všetku pozornosť. Pri záverečnom defilé sa totiž zosypala sa na zem.

Postarala sa o poriadny rozruch!  Štvrtú a zároveň poslednú prehliadku v rámci jesenných Bratislavských módnych dní si vo štvrtok večer prišlo vychutnať viacero známych osobností. Tentoraz na netradičné miesto do kostola.  A bolo sa veru opäť na čo pozerať. Extravagantné kreácie, odhalené modelky a dokonca hrozivý pád tohtoročnej finalistky miss Slovensko Eriky Bugárovej na móle nenechali divákov chladnými.

Pôsobilo to, akoby táto krehká a vysoká kráska neudržala na schodoch rovnováhu, zapotácala sa, potkla a spadla na zem. Skončila s rukami i kolenami na podlahe. Hoci pády na prehliadkach nie sú ničím výnimočným, takmer vždy sa modelka zo svojho faux-pas musí „vyhrabať“ sama. Erike ale pomáhala kolegyňa Lujza Straková, ako aj istý pán sediaci v prvom rade, ktorý ihneď vyskočil zo stoličky a pokúsil sa nešťastnú modelku pozbierať. Ako sme sa neskôr dozvedeli zo zákulisia, Bugárovej na móle prišlo nevoľno a zatočila sa jej hlava, čo spôsobilo jej nešťastný pád. Našťastie sa misske nič nestalo a záverečné defilé odkráčala so vztýčenou hlavou ako profesionálka.

Finalistka Miss Slovensko Erika Bugárová a jej pád na prehliadke.
Zobraziť galériu (9)
Finalistka Miss Slovensko Erika Bugárová a jej pád na prehliadke.

Viac o téme: BMD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu