Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kollár a jeho údajná milenka: Objatia na verejnosti!

Boris Kollár a Dominika Ngo Ducová Zobraziť galériu (9)
Boris Kollár a Dominika Ngo Ducová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Boris Kollár (51) je známy milovník žien. Medzi jeho milenky mnohí zaraďujú aj Dominiku Ngo Ducovú (18). Brunetka totiž kedysi zverejnila fotky z dovolenky, na ktorých akoby bol odstrihnutý muž. Podľa oblečenia sa potom dal identifikovať práve známy boháč, ktorý bol v rovnakom čase na rovnakom mieste. Navyše na svojom profile podporoval exotickú krásku, keď sa uchádzala o miesto v televízii. Teraz sa stretli na módnych dňoch a pred zrakmi všetkých sa vo veľkom objímali.

Dominika Ngo Ducová sa stala známou, keď sa stala členkou tímu Fashion Tv. V čase kastingov ju vo veľkom na svojom facebookovom profile podporoval známy milovník žien Boris Kollár. Časopis Plus 7 dní potom zistil, že koncom roku 2014 spolu dokonca absolvovali cestu do Nepálu. 

Niet teda divu, že podľa mnohých Dominika patrí na zoznam mileniek známeho boháča. O tom, že majú k sebe naozaj blízko, sa mohli aktuálne presvedčiť aj návštevníci módnych dní v Bratislave. Keď totiž brunetka Borisa zbadala, doslova sa mu vrhla od náručia. 

Napriek množstvu fotografov a kameramanov sa párik vôbec nesprával zdržanlivo. Dominika si proste nemohla odpustiť poriadne zvítanie, a tak si počas objímania aspoň zakryla tvár. Neskôr sa predstavila aj Borisovej dcére Ester a všetci traja si spolu spravili selfie. Zostáva už len počkať, či sa Ducová zaradí aj na zoznam mamičiek. Ten aktuálne s číslom deväť uzatvára speváčka Barbora Balúchová, ktorá Kollárovi porodí jeho desiate dieťa. 

 

 

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu