Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pallovej odhalené vnady, Farkašová v sexi čipke, Rehákovej podprsenka... A poriadne odvážne modely!

Najväčšiu pozornosť si počas prvého dňa v rámci Bratislavských módnych dní vyslúžili známe tváre slovenského šoubiznisu. Zobraziť galériu (20)
Najväčšiu pozornosť si počas prvého dňa v rámci Bratislavských módnych dní vyslúžili známe tváre slovenského šoubiznisu. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tento týždeň odštartoval v našom hlavnom meste v znamení módy. V pondelok večer sa totiž konali už tradičné Bratislavské módne dni a aj tentoraz to rozhodne stálo za to. V centre pozornosti boli odvážne kúsky slovenských celebrít na móle i mimo neho, aj čertovsky zvodné kolekcie známych návrhárov. Prítomní jednoducho nevedeli, kam skôr pozerať!

Zmyselnosť a maximálny sexepíl! Presne v takomto duchu sa niesol prvý deň jesennej časti Bratislavských módnych dní. Mólo patrilo aj tentoraz najnovším kolekciám talentovaných slovenských i českých návrhárov.

Prehliadku si samozrejme nenechala ujsť ani celebritná lekárka Alena Pallová, ktorá sa ukázala ako vždy perfektne nastajlovaná. Zvedavému oku však určite neunikol jej pekelne zvodný outfit, v ktorom doslova prevetrala svoje prednosti. Známa dermatologička si pod sako nedala ani len podprsenku a jej hlboký výstrih sa len tak-tak, že nepostaral o menšiu pikantnú nehodu.

S myšlienkami prítomných pánov sa počas večera pohrala aj Kristína Farkašová. Moderátorka sa po móle prešla v priesvitných šatách, pod ktorými sa jej jasne vynímala spodná bielizeň. Hosťom sa tak naskytol pohľad na jej ukážkovú postavičku a šťavnaté krivky. Pri prezentácii odvážneho modelu bola táto dvojnásobná mamička jednoducho viac sexi ako kedykoľvek predtým.

Bez povšimnutia nezostala ani nevesta organizátorky módnej šou - Monika Reháková. Brunetka si na túto príležitosť zvolila krátke rafinované šaty, ktoré z istého uhla ukázali, akú bielizeň preferuje. Všetkým prítomným sa totiž v určitých momentoch naskytol detailný pohľad na jej bledú podprsenku.

Okrem známych tvárí pútali pozornosť aj sexi modelky. Manekýnky však museli pri prezentácii modelov istej návrhárky nabrať aj poriadnu dávku odvahy. Vo vyzývavých kúskoch, ktoré pozostávali prevažne z priesvitnej látky a hlbokých výstrihov, toho totiž odhalili viac než dosť. Páni mali v tomto prípade rozhodne o zábavu postarané.

Viac o téme: Bratislavské módne dni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu