Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tina v rozpáranom svetri, Pallová s frajerom!

Alena Pallová prišla na Bratislavské módne dni s novým priateľom, speváčka Tina zas v rozpáranom svetri. Zobraziť galériu (6)
Alena Pallová prišla na Bratislavské módne dni s novým priateľom, speváčka Tina zas v rozpáranom svetri. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Trojdňový prehliadkový maratón pod názvom Bratislavské módne dni opäť priniesol do hlavného mesta módu. Okrem najnovších trendy kúskov však pohľady prítomných zaujali aj naše celebrity. Pozrite, ako a s kým si tentoraz vyrazili do spoločnosti!

Bratislavské módne dni ponúkajú to najlepšie zo slovenskej i zahraničnej módnej tvorby. Prítomní si aj v utorok mohli vychutnať tie najnovšie kolekcie a v nich aj zaujímavé prvky aktuálnej sezóny od talentovaných dizajnérov. V centre pozornosti však okrem toho boli samozrejme aj známe tváre slovenského šoubiznisu.


Pallovej odhalené vnady, Farkašová v sexi čipke, Rehákovej podprsenka... A poriadne odvážne modely!


Na prehliadke nemohla chýbať ani známa milovníčka módy Alena Pallová. Tá však neprišla do spoločnosti sama. Práve naopak. Po boku celebritnej lekárky stál nový muž, syn bývalého ministra. S Branislavom Becíkom tvorí pár už nejaký čas. Zaľúbenci sa objavili vôbec prvý raz ruka v ruke pred zrakmi verejnosti.

Módnu udalosť si nenechala ujsť ani speváčka Tina, ktorá pútala pozornosť najmä svojím outfitom. Zvolená kombinácia trendy kúskov síce pôsobila na prvý pohľad šik, no pozornému oku určite neunikol jej dlhý oversize sveter. Netradičný model bol totiž z každej strany rozpáraný. Našťastie však išlo v tomto prípade o jedinečný kúsok, ktorý je dokonca podľa jej slov jediným unikátom na svete. Trčiace šnúrky, ktoré pôsobili, akoby sa jej odev rozpadal, boli teda zámerom. 

Viac o téme: Bratislavské módne dni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu