Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Modrovský po rozchode na móle, Reháková všetkých prekvapila!

Bratislavské módne dni vyvrcholili v prekrásnych priestoroch kostola Klarisky. Zobraziť galériu (7)
Bratislavské módne dni vyvrcholili v prekrásnych priestoroch kostola Klarisky. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Bodkou za prehliadkami aktuálnych kolekcií šikovných slovenských návrhárov bol štvrtý deň Bratislavských módnych dní. Milovníci módy si však mohli vychutnať nielen poriadne extravagantné kúsky, ale aj dych berúcu atmosféru priamo v kostole Klarisky. Okrem toho sa pozornosť divákov upriamila aj na známe tváre slovenského šoubiznisu. Pozrite, kto prekvapil tentoraz!

Vo štvrtok večer sa v našom hlavnom meste skončil štvordňový maratón v rámci Bratislavských módnych dní. Mólo patrilo aj tentoraz najnovším kolekciám talentovaných návrhárov, ktorí predstavili aktuálne trendy v jedinečnom kostole Klarisky. No a prehliadku si samozrejme nenechali ujsť ani známe tváre slovenského šoubiznisu.


Pustili prsia na prechádzku: Plačková v priesvitnom, odhalená Senášiová!


Bez povšimnutia nezostal najmä Peter Modrovský, ktorý sa ukázal na spoločenskej akcii vôbec prvý raz po rozchode s moderátorkou Adelou Banášovou. Známy tanečník si však pozornosť prítomných užíval práve na móle, kde sa objavil v sprievode šarmantných manekýnok. Modrovský doslova žiaril a predvádzal ako hotový model.

Hostí príjemne prekvapila aj organizátorka módnej šou Mária Reháková. Plavovláska je totiž známa tým, že sa na slávnostných podujatiach objavuje skôr v sukňových kostýmoch a šatách. Na túto príležitosť však zvolila elegantné modré nohavice, ktoré doplnila decentnou šifónovou blúzkou. Treba uznať, že tento štýl jej nesmierne pristane a v takýchto sviežich kúskoch by sa mohla ukazovať v spoločnosti aj naďalej.

Viac o téme: Bratislavské módne dni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu