Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pustili prsia na prechádzku: Plačková v priesvitnom, odhalená Senášiová!

Lucia Senášiová a Zuzana Plačková Zobraziť galériu (40)
Lucia Senášiová a Zuzana Plačková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Všetky oči sem! Tretiu prehliadku v rámci jesenných Bratislavských módnych dní si v stredu večer prišlo vychutnať viacero známych osobností. Niektoré z celebrít sa objavili aj v úlohe modeliek. Mnohým divákom takmer oči vypadli, keď sa na móle objavila bývalá miss Universe SR 2007 Lucia Senášiová (32) vo výstrihu takmer po pupok. Okrem nej vyvetrala svoje prsia na akcii aj bývalá playmate Zuzana Plačková (24). Pozrite, aký priesvitný outfit zvolila.

Zuzana Plačková je okrem porno škandálu známa aj vďaka svojim chirurgickým zmenám a neustálym úpravám vlasov. A práve vďaka zväčšeným prsiam púta na seba neustále pozornosť. A nebolo to inak ani na stredajších módnych dňoch v Bratislave, kam prišla nastajlovaná poriadne odvážne.

Aktuálne čiernovláska si totiž obliekla priesvitný top, pod ktorý si nevzala podprsenku. Prsia jej ledva zakrývalo čierne perie. Pohľad z boku tak mnohých pánov dostal  určite do varu, aj keď  na druhej strane ich možno schladil nejaký ten faldík, ktorý priesvitná blúzka odhalila.

Rovnako dekoltom zaujala aj Miss Universe SR 2007 Lucia Senášiová. Tá svoje prsia vyvetrala priamo na móle. V čiernych odvážnych šatách s výstrihom po pupok ukázala svoje vnady. Stačilo naozaj málo a predviedla by ich v plnej kráse. Hoci sú už obe dámy vydaté, pánov pohľad na ich prednosti určite nenechal chladnými.

Neboli však jediné, ktoré vzbudili na akcii pozornosť. Rovnako tak sa mnohí muži nevedeli vynadívať na sexi modelku Andreu Verešovú, ktorá sa predviedla na pódiu v priesvitných šatách. Neprehliadnuteľná v ten večer bola aj bývalá miss Denisa Mendrejová, ktorá  sršala sexepílom vďaka červeným šatám s rafinovaným sexi výstrihom. Zaujala aj Michaela Gašparovičová alias Mia Bella, ktorá svoje obrovské prednosti napratala do priesvitnej blúzky pripomínajúcej sexi negližé. Fotografie dám i ostatných hostí a modelov si môžete pozrieť v našej galérii. 

Zuzana Plačková prišla na akciu v priesvitnej blúzke, pod ktorú si nedala podprsenku.
Zobraziť galériu (40)
Zuzana Plačková prišla na akciu v priesvitnej blúzke, pod ktorú si nedala podprsenku.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Lucia Senášiová vďaka hlbokému výstrihu vyvetrala prsia rovno na móle.
Zobraziť galériu (40)
Lucia Senášiová vďaka hlbokému výstrihu vyvetrala prsia rovno na móle.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: BMDLucia SenášiováZuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu