Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Vačková pred 50-kou odhaľuje stále viac: Veľké prsia, ploché brucho... Fúúúha!

Zuzana Vačková Zobraziť galériu (5)
Zuzana Vačková

BRATISLAVA - Postavička ako lusk! Herečka Zuzana Vačková (47) doposiaľ nepatrila k tým známym tváram, ktoré na sociálne siete vešajú svoje fotky v plavkách. Pred letom však plavovláska tvrdo makala na svojej figúre a zrejme to jej dodalo odvahu. Najprv odhalila len dekolt a teraz sa odhodlala ukázať ešte viac. Pozrite, rozhodne sa nemá za čo hanbiť!

Zuzana Vačková už nepatrí k tým 20 ročným dievčinám, ktorým stačí dlhšia prechádzka po nákupnom centre, aby zhodili dve kilá. Herečka musí na svojej figúre tvrdo makať. Presne to robila aj pred letom. A zdá sa, že sa jej to vyplatilo. 

Blondínka totiž v 47-čke vešia na sociálne siete čoraz odvážnejšie fotky. Veď ešte len nedávno sa pochválila horúcou fotkou, na ktorej vidno jej plný dekolt v plavkovej podprsenke. A už svojich fanúšikov potešila ďalším odvážnym záberom - tentokrát zverejnila celú svoju postavu! 

A teda rozhodne sa nemá za čo hanbiť. Práve naopak - veľké prsia v kombinácii s plochým bruchom... To je snom azda každej ženy. No a navyše, keď je oblečená v tých kvietkovaných plavkách, len málokto by tipoval, že herečka o tri roky oslávi 50.

Zuzana Vačková sa odhodlala ukázať na sociálnej sieti Instagram celú svoju postavičku v plavkách. A vyzerá skvelo!
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Vačková sa odhodlala ukázať na sociálnej sieti Instagram celú svoju postavičku v plavkách. A vyzerá skvelo!  (Zdroj: Instagram Z. V.)

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu