Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Wau, to je ale žena: Vačková v 47 predviedla nadupaný dekolt v plavkách!

Zuzana Vačková Zobraziť galériu (5)
Zuzana Vačková (Zdroj: Instagram Z.V.)

BRATISLAVA - Fúha, to je ale pohľad! Slovenská herečka Zuzana Vačková (47) ani zďaleka nepatrí do starého železa. Plavovláska je známa tým, že je športovo aktívna a svojimi krivkami môže s prehľadom konkurovať aj o polovicu mladším ženám. Množstvo obdivných pohľadov si ale zaiste užila aj nedávno na dovolenke. Na miestnych totiž vytasila zbrane toho najväčšieho kalibru.

Vyzerá mlado, cíti sa mlado a je ako nevyčerpateľný zdroj energie. Reč je o herečke Zuzane Vačkovej, ktorá tento rok oslávila svoje 47. narodeniny. Tento vek by však vždy dobre naladenej plavovláske tipol len málokto. Ak by ste ale aj tak pochybovali, pohľad na herečkine aktuálne fotografie vás rýchlo vyvedie z omylu.

V týchto dňoch si totiž dopriala chvíle oddychu a pohody, no a popri šantení vo vode samozrejme nezabúda ani na svojich fanúšikov, ktorým sa najnovšie pochválila s jedným pomerne šťavnatým kúskom. Známa umelkyňa aj tentoraz stavila na svoje najväčšie prednosti a preto nečudo, že pohľady prítomných pútala viac ako dosť.


Vačková (45) z Paneláku v plavkách: Wau, Zuzi, ty si riadna kočena!


Plavovláska sa totiž cvakla iba v úsporných bikinách, ktoré len tak tak zvládli nápor jej napumpovaného poprsia. A keďže jej dekolt ani z ďaleka nezíva prázdnotou, záber určite potešil nejedného chlapa. Herečka je síce aktuálne nezadaná, no pri takto rajcovných fotografiách sa o mužskú priazeň rozhodne obávať nemusí.

Na dovolenke predviedla Zuzana Vačková nadupaný dekolt v dvojdielnych bikinách.
Zobraziť galériu (5)
Na dovolenke predviedla Zuzana Vačková nadupaný dekolt v dvojdielnych bikinách.  (Zdroj: Instagram Z.V.)

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu