Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vačkovej FOTO spred 20 rokov: Fíha, veď teraz vyzerá lepšie!

Zuzana Vačková Zobraziť galériu (4)
Zuzana Vačková

BRATISLAVA - To je ale zmena! Zuzanu Vačkovú (47) si už inak ako s blond vlasmi nedokážeme ani predstaviť. Veď svetlé pramene ju zdobia už dlhé roky. O to prekvapivejšie je zistenie, že herečka bola kedysi dokonca čiernovláskou. Svedčí o tom fotka, ktorú nedávno zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Známa Slovenka je na nej o 20 rokov mladšia, ale... Pozrite, dnes vyzerá lepšie!

Hoci sú známe osobnosti celé roky na očiach verejnosti, fanúšikov napriek tomu vždy prekvapí, keď si pozrú ich staré fotky. Tento prípad je aj herečka Zuzana Vačková. Tá totiž pred pár dňami zverejnila na sociálnej sieti Instagram svoju fotku z roku 1996. Odvtedy teda ubehlo už dlhých 20 rokov.

A treba povedať, že plavovláska dnes vyzerá azda ešte lepšie ako kedysi. Vtedy mala totiž čierne vlasy, ktoré k jej svetlej pleti príliš nepasovali a zvláštny mejkap, ktorý bol v tých časoch síce trendy, no dnes pôsobí skôr úsmevne. Svetlé vlasy a líčenie v prirodzených odtieňoch, ktoré nosí dnes, herečke pristanú oveľa viac. Nemyslíte?!

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú Vačkovú, nech nám prezradí, kde na svoj retro záber natrafila. „Fotografia, na ktorej mám čierne vlasy, bola na titulke časopisu, ktorý som si odložila a keď som pred časom robila poriadok v skrini, som ho objavila,“ prezradila pre Topky.sk herečka. 

Zaujímavosťou je, že v čase, keď mala ešte tmavú hrivu, sa na svoje blonďavé ja nedokázala ani pozrieť. A dnes ju celé Slovenko inak ako so svetlými vlasmi už ani nepozná. „V tom čase potreboval režisér do nejakej inscenácie, aby som bola blond. Vždy som bola z toho nešťastná. Mala som pocit, že s blond vlasmi vyzerám príšerne,“ priznala Vačková. 

S pribúdajúcimi rokmi však svoj účes začala zosvetľovať. „Ako čas plynul a moje vlasy začali byť viac šedivé ako tmavé, tak som ich začala postupne farbiť na blond a dnes si už skutočne neviem predstaviť, že by som mala opäť vlasy tmavé,“ dodala na záver známa Slovenka. 

Zuzana Vačková zverejnila na sociálnej sieti Instagram svoju 20 rokov starú fotku.
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Vačková zverejnila na sociálnej sieti Instagram svoju 20 rokov starú fotku.  (Zdroj: Instagram Z.V.)

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu