Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vačková pred viac ako 15 rokmi: Pozrite, veď to nie je ani ona!

Zuzana Vačková Zobraziť galériu (4)
Zuzana Vačková

BRATISLAVA – Zmenila sa! Herečku Zuzanu Vačkovú (47), ktorá aktuálne hviezdy v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome, si diváci pamätajú predovšetkým ako výrečnú Alicu z obľúbeného jojkárskeho seriálu Panelák. Pred pár dňami zverejnila na sociálnej sieti retro foto spred viac ako 15 rokov a je na nej na nepoznanie. Pozrite, ako herečka vyzerala v minulosti!

Pred pár dňami si svet pripomenul teroristické útoky z 11.septembra 2001 v USA, ktoré zasiahli známe Svetové obchodné centrum. Vtedy sa po náraze lietadiel zrútili obe veže známe ako Twin Towers – Dvojičky, kde zahynulo takmer 3 tisíc osôb. Od tejto tragédie uplynulo už neuveriteľných 15 rokov. Toto smutné výročie si pripomenula aj naša umelkyňa Zuzana Vačková, ktorá aktuálne hviezdi v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome.

Známa blondínka zverejnila fotografiu, na ktorej je ona a v pozadí sa ešte črtajú tieto dve známe budovy. Je teda zrejmé, že Vačkovej záber je starší než 15 rokov. Známa blondínka je na ňom doslova na nepoznanie, čo spôsobili najmä jej iné vlasy. V minulosti ich mala totiž hnedé a kratšie. Iná je aj jej postava, ktorá vyzerá na fotke útlejšia. K tomu okrúhle okuliare a je z nej hneď iná žena. Jediné, čo ju ako-tak prezrádza,  je jej povestný úsmev. Ale pristalo jej to, nie?

Zuzana Vačková pred viac ako 15 rokmi v USA.
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Vačková pred viac ako 15 rokmi v USA.

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu