Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Naštvaná Dara Rolins obeťou heckerov: Pozrite, čo jej vyparatili!

Dara Rolins Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins (Zdroj: Instagram D.R.)

PRAHA - Speváčka Dara Rolins (43) patrí k tým známym tváram, ktoré sú aktívne aj na sociálnych sieťach. Pravidelne sa s fanúšikmi delí o aktuálne pocity či novinky z profesionálneho a súkromného života. Pred pár dňami sa však blondínka stala podľa všetkého obeťou heckerov. Pozrite, čo jej vyparátili!

Dara Rolins si uvedomuje, že komunikácia s fanúšikmi k sláve neodmysliteľne patrí - preto je s nimi v neustálom kontakte prostredníctvom sociálnych sietí. No pred pár dňami sa blondínka stala zrejme obeťou heckerov... Ktosi ju totiž na webe úplne odstavil. Doslova! 

Jej účet by ste dnes na Instagrame hľadali márne. Úplne, je zrušený. „Áno, nie som tam. A nie zámerne, vlastným pričinením, ale vďaka aktivite nejakého ‚dobráka‛. Hacker alebo viacerí dobrosrdeční hejteri. Sčítaním tzv. ‚nahlásení‛ sa systém zablokuje, vypnú vás a instagram team musí všetko preveriť. A tak sa čaká...“ napísala na Facebook speváčka.

Blondínka pritom na web nikdy nevešala vulgárne či inak nevhodné príspevky... Oveľa väčšou pravdepodobnosťou ako to, že jej profil zrušili na základe nahlásení, je teda druhá možnosť, že sa jej na účet nabúrali hackeri. Veď napokon nebola by prvou a ani poslednou známou osobnosťou, ktorá takýmto nepríjemnostiam musí čeliť. 

No speváčka celú vec vyriešila pomerne rýchlo. „Pretože to môže chvíľu trvať, ako som po dvoch dňoch čakania pochopila, rozhodla som sa založiť nový instagramový účet,“ odkázala fanúšikom známa Slovenka. 

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu