Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dara Rolins 2 mesiace po smrti otca: Veľká zmena... Už nič nebude tak, ako bývalo!

Dara Rolins Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins (Zdroj: Instagram D.R.)

PRAHA - Všetko inak! Dara Rolins (43) pred dvomi mesiacmi utŕžila od života obrovskú ranu - prišla o milovaného otca. No hoci pre každého bola strata veľmi ťažká, najhoršie ju bez pochýb prežívala jej mama Zlatka. V byte, ale aj celkovo na Slovensku, zostala úplne sama. Speváčkina rodina sa preto rozhodla pre veľkú zmenu... Už nič nebude tak, ako bývalo!

Posledné mesiace boli pre Daru Rolins veľmi ťažké. Jej milovaný otec totiž koncom mája nečakane zomrel. Navyše, akoby tej bolesti nestačilo, blondínka nestihla ani jeho pohreb.


Dara Rolins v slzách: Zomrel jej osudový muž!

Pohreb otca speváčky Rolins: Smútočný obrad strážila ochranka, ale Dara a Rytmus tam neboli!


No všetky tieto kruté hry osudu bez pochýb najhoršie znášala práve jej mama Zlatka, ktorá nielen, že po smrti manžela zostala v byte sama, ale aj celkovo na Slovensku – obe dcéry totiž bývajú v susedných Čechách. 

No a práve preto sa rodina rozhodla pre zásadný krok. Bratislavský byt, v ktorom Dara vyrastala, sa predáva a pani Rolicová sa sťahuje bližšie k svojej rodine. O novinku sa speváčka podelila so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti Facebook. „Zlatku si sťahujeme do Čiech. Bližšie k nám, bližšie k rodine. Už kedysi sme mali so sestrou podobné plány, ale vtedy nás rodičia prehlasovali, chceli zostať na Slovensku,“ napísala blondínka. 

Speváčka priznala, že toto obdobie je pre celú rodinu veľmi ťažké a otec im veľmi chýba. Preto sa rozhodli pre takúto zmenu. „Byt, v ktorom som strávila celé svoje detstvo, sa predáva, jedna životná etapa končí a otvára tú ďalšiu. Nejde o negatívny vnem, len trochu tej nostalgie. Každý sa snažíme žiť múdro, tak jak píšu v knihách: ‚Neriešiť, čo bolo, ale čo bude.‘ A na to všetko, čo nás ešte čaká, sa teším už teraz,“ uviedla Rolins. Bohužiaľ, na hrob pána Rolinca to teraz budú mať všetci poriadne ďaleko. 

Dara Rolins s mamou Zlatkou (vpravo) a Rytmusovou mamou Vlastou.
Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins s mamou Zlatkou (vpravo) a Rytmusovou mamou Vlastou.  (Zdroj: Facebook D.R.)

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu