Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrozné chvíle exmilenca Dary Rolins: Rakovina sa vrátila!

Dara Rolins a Petr Vlasák Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins a Petr Vlasák

PRAHA – Musí bojovať! Tí skôr narodení si určite pamätajú expriateľa Dary Rolins (43), fešného podnikateľa Petra Vlasáka (42), s ktorým speváčka randila viac ako dva roky ešte pred Sagvanom Tofim. Bohatý krásavec, ktorý sa rád obklopoval sexi ženami, však dostal tvrdú ranu od života. V mladom veku ho postihla zákerná choroba – rakovina. Zhubný nádor v jeho hlave bujnel a pred 10 rokmi absolvoval operáciu, ktorá mu zachránila život. Po rokoch sa však choroba opäť vrátila. Podnikateľ na sociálnej sieti priznal, že musí podstúpiť ďalší zákrok...

Vzťah Dary Rolins a podnikateľa Petra Vlasáka, prezývaného v Čechách trenírkový kráľ, skončil pre jeho vtedajšiu prelietavú povahu. Popri speváčke vraj randil aj s ďalšími známymi kráskami. V roku 2006 sa mu však zrútil svet, keď upadol do kómy a lekári mu diagnostikovali a ihneď vyoperovali objemný nádor na mozgu.

Po druhej operácii sa zdalo, že boj so zákernou chorobou vyhral. V roku 2010 sa dokonca oženil po 7 rokoch randenia s priateľkou Gabrielou, s ktorou vychovávajú aj spoločnú dcérku Simonku. Pred pár dňami však zažil opäť šok.

Lekárovi  sa niečo nezdalo a poslal podnikateľa v pondelok na magnetickú rezonanciu. Výsledky potvrdili to, čoho sa najviac bál - rakovina je späť! Zatiaľ čo pred 10 rokmi mal v hlave nádor o veľkosti pomaranča, teraz je podľa českého Blesku vraj nádor veľký ako fazuľa. „Bohužiaľ je to tak, na rovnakom mieste je opäť nádor. Ale pán doktor, ktorý mi pred desiatimi rokmi zachránil život, ma uistil, že to nie je životu nebezpečné. Je to vraj veľmi dobre ohraničené, takže sme sa dohodli, že na operáciu pôjdem až v januári,“ povedal pre spomínaný český denník Vlasák, ktorý sa s týmto hrozným zistením priznal aj svojim známym na sociálnej sieti.

 „Bohužiaľ, košér to úplne nie je a v januári ma čaká operácia. Našťastie je všetko zachytené hneď v začiatku, tak by malo všetko prebehnúť v pohode. Môj typ nádoru má vraj medzi 9.-12. rokom tendenciu návratu. Teraz je to 10 rokov, ejha. Začína hnevať šmejd. Našťastie som v dobrých rukách pána doktora, čo mi už raz život zachránil. Ešte raz všetkým veľmi ďakujem za podporu,“ napísal zdrvujúcu správu Peter. Ostáva len dúfať, že sa mu aj tentokrát podarí boj so zákernou chorobou vyhrať. Držíme palce!

Viac o téme: Dara RolinsPetr Vlasák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu