Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Novinka vo vzťahu Pavolovej: S priateľom sa rozhodli pre vážny krok!

Stanislava Pavolová Zobraziť galériu (5)
Stanislava Pavolová (Zdroj: Instagram S.P.)

BRATISLAVA - Na toto sa veľmi teší! Jedna z najkrajších jojkárok Stanislava Pavolová (35) má vo svojom živote veľkú novinku. Po takmer troch rokoch randenia so svojím priateľom Richardom sa rozhodla podstúpiť vážny krok.

Zmena je život! Moderátorka Top Star magazínu Stanislava Pavolová je už takmer tri roky šťastne zadaná. Spolu s priateľom Richardom sa rozhodli nedávno pre vážny krok vo svojom vzťahu. 

Okrem blížiacej sa dovolenky ich totiž toto leto čaká ešte aj sťahovanie sa do nového hniezdočka lásky, čo nám potvrdila aj samotná kráska. „Akurát sa balím na dovolenku. Chystám sa do Chorvátska s priateľmi a neskôr aj s rodinou. Okrem toho sa plánujem toto leto aj presťahovať do vlastného bytu,” povedala nám Stanka.

„S priateľom budeme spolu už 3 roky, a tak si treba vyskúšať, ako budeme spolu fungovať. Aj keď sme predtým už spolu bývali, ale teraz to bude iné, lebo sme si to zariadili podľa našich predstáv. Takže budem upratovať a robiť generálny poriadok v mojich veciach,“ priznala pre topky Pavolová, ktorá doteraz bývala v podnájme.

Na spoločné bývanie s priateľom sa Stanka veľmi teší. „Byt je v krásnej a tichej časti v Bratislave. Teším sa, no na druhej strane sa aj obávam, keďže to bude zodpovednosť. Pár vecí treba ešte dorobiť, aby sa v ňom dalo fungovať. Nič špeciálne som si zatiaľ nedala vyrobiť alebo kúpiť. Zariadenie bude veľmi jednoduché, keďže sa mi páčia čisté línie,“  prezradila moderátorka pre jojkársky web a tiež netajila, že byt si zariaďovala sama.

Viac o téme: Stanislava Pavolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu