Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známy slovenský herec otvorene: Ďalšie dieťa s partnerom?!

Richard Stanke Zobraziť galériu (5)
Richard Stanke (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Známy umelec Richard Stanke (50) žije so svojím priateľom – lekárom Štěpánom v Brne, kde spolu vychovávajú aj spoločného syna Vojtíška. No kým biologickým otcom malého školáka je hercov milovaný partner, Richard vlastného potomka zatiaľ nemá. Chystá sa to niekedy v budúcnosti zmeniť?

Rozhovor s hercom Richardom Stankem.

Richard Stanke roky strážil svoje tajomstvo, no napokon vyšiel s pravdou von. Priznal sa totiž k odlišnej sexuálnej orientácii. Národom uznávaný herec našiel šťastie po boku anestéziológa Štěpána Rusína, s ktorým žije u našich susedov v Česku.

Dvojica dokonca spolu vychováva aj syna Vojtíška, ktorého biologickým otcom je práve Richardov životný partner. Z ich spoločnej ratolesti je už dnes školák, ktorý podľa hercových slov robí obom rodičom obrovskú radosť. „Už chodí do piatej triedy, začal chodiť na tenis, veľmi rád číta, ja som mu tiež, keď bol malý, čítal rozprávky po slovensky, takže je to veľmi živé a hlavne veľmi dobré a veselé dieťa,“ povedal nám v rozhovore Stanke, ktorý si rolu otca nevie vynachváliť.

Zaujímalo nás preto, či si svoje rodičovské povinnosti neplánuje v blízkej dobe doslova zdvojnásobiť. „To neviem, ešte nie som rozhodnutý,“ odpovedal s úsmevom Richard, ktorý sa v minulosti netajil tým, že premýšľa aj nad vlastným potomkom. Ako sa teda pár napokon rozhodne? Nuž, nechajme sa prekvapiť...

Slovenský herec Richard Stanke žije s partnerom v Brne, kde sa snažia vytvoriť synovi Vojtíškovi harmonický domov.
Zobraziť galériu (5)
Slovenský herec Richard Stanke žije s partnerom v Brne, kde sa snažia vytvoriť synovi Vojtíškovi harmonický domov.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Richard Stanke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu